Gode grunde til at udskifte dit gamle oliefyr med et nyt

Indlæg

Der findes flere måder at få varmet sin bolig op på – men hvis du er en af dem, der har et oliefyr som opvarmningsmetode af din bolig, kan det være en særlig god idé at få udskiftet det gamle oliefyr med en ny og moderne oliekedel, hvis det gamle er ældre end 10 år. For ikke nok med, at dit gamle oliefyr er dyrt i drift så forurener det også meget mere end et af de nyere på markedet.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvorfor du skal udskifte dit gamle oliefyr med et nyt, så skal du endeligt læse videre her. For du vil få et par gode grunde stukket i hånden til, hvorfor det netop er en god idé at overveje – og især at gøre noget ved det – når det kommer til en udskiftning af dit gamle oliefyr.

Sikker og miljøvenlig opvarmning

Som nævnt, er dit gamle oliefyr dyrt i drift, og ikke nok med det så forurener det også meget mere, end hvis du vælger at udskifte det til et af de nyere på markedet. De gamle oliefyre er nemlig ikke særlig miljøvenlige, hvilket nok ikke er særlig velset i disse tider. For på nuværende tidspunkt lever vi i en tid, hvor der er rigtig meget fokus på miljøet og klimaet. Derfor går første tip på, at du med et nyt oliefyr får en sikker og miljøvenlig opvarmning til din bolig, da du ved at udskifte dit oldgamle oliefyr får mere styr over, hvordan olien bliver brugt.

Spar på varmeregningen

Ikke nok med, at du får en sikker og miljøvenlig opvarmning vil du også tjene investeringen hjem relativt hurtigt, da du med et moderne olieanlæg vil udnytte olien meget bedre end med det gamle fyr. Derfor er det væsentligt at overveje, om det ikke er på tide at udskifte det gamle oliefyr, så du kan få en mere sikke og miljøvenlig opvarmning, og dermed gøre dit for klimaet samtidig med, at du vil tjene investeringen hjem på kort tid. For med en ny oliekedel vil du spare helt op til 30% på olieanlæggets olieforbrug om året – jep, du læste rigtigt; vi taler om året, og det er altså en god deal, hvis vi selv skal sige det. Med en ny oliekedel kan du derfor ‘risikere’ at få en billigere løsning i længden, hvilket jo er en positiv ting for dig som oliefyrs-ejer. For ved at udskifte dit gamle oliefyr med en ny og moderne oliekedel har du en relativ stor chance for at spare mange penge på din fremtidige varmeregning. Dét er da en god grund til at overveje en udskiftning, ikke?

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides