Gode tips til aktiviteter i sommerferien

Annonce:

Inden længe venter sommerferien. Og som det er med den danske sommer, kan man aldrig vide sig helt sikker på, om hver dag byder på 22 grader og høj sol, eller om vi skal bure os inde, fordi det vælter ned med sommerregn flere uger i streg.

Om det ender med det ene eller det andet, er ikke til at vide. Derfor får du her tre forslag til, hvad du kan bruge sommeren på, hvis du endnu ikke har lagt de store planer for, hvad du skal lave.

Bliv klogere på få dage

Har du lyst til at proppe mere viden i banken, kan det være, at du skal overveje at deltage på et sommerkursus. Når det alligevel regner udenfor, kan man ligeså godt bruge tiden på at blive klogere. Både kvinder og mænd kan lære mere om vandrammedirektiv hos Københavns Universitet. I fem dage kan du få lov til at fordybe dig i den danske lovgivning på området og blive endnu klogere. Skulle det ikke fange din interesse, skal du måske kigge nærmere efter et kursus, hvor du kan blive klogere på FN’s 17 verdensmål. Der er noget for enhver smag.

De bedste badestrande

Skulle vejret nu i stedet egne sig til at være udenfor, kan du med fordel arrangere en tur til stranden med familien eller vennerne. Og strande er der nok af i Danmark. Både Amager Strandpark, Svanemølle Strand og Bellevue Strand er kendt for at have nogle dejlige strande, hvor man for alvor kan hoppe i bølgen blå i det dejlige vejr, som sommeren forhåbentlig tilbyder os. Det kan der hurtigt gå mange timer med.

En aktiv sommer

Hvis du hverken har lyst til at studere vandrammedirektivet eller ligge dagen lang på en strand, er der også mulighed for en mere aktiv sommerferie. Hvis du har lyst til at klatre rundt i trækronerne, kan du besøge en af landets mange aktivitetsparker.

I Virum ligger Frederiksdal Klatrepark, hvor du kan prøve fire forskellige baner med forskellige sværhedsgrader. Så alt efter om du bare ønsker at klatre rundt for sjovt, eller gerne vil prøve at udfordre dig selv i trækronerne, er der noget for alle.

Selvom vi endnu ikke ved, hvad sommeren bringer, er der rig mulighed for at planlægge, hvad du skal få tiden til at gå med. Og det gælder både aktiviteter indendørs, der kan laves, hvis det regner, eller udendørsaktiviteter, der kan laves, hvis solen skinner fra en skyfri himmel flere dage i streg.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides