Gode tips til dig der er bilejer

Indlæg

Drømmer du om at kunne køre rundt i din egen bil, så du ikke skal tænke bustider og togbilletter eller stresse yderligere over den offentlige transport. Der er fordele og ulemper ved at have egen bil, men den fordel det er at have friheden til at køre hvorhen, du vil, når du vil, er vægter rigtig højt.

Leder du efter en ny bil?

Hvis ikke du har en bil, eller du leder efter en ny, bør du overveje nogle forskellige ting. Det er en stor beslutning at købe en bil, så det kræver også nogle grundige overvejelser. F.eks. skal du finde ud af, hvordan din nye bil skal finansieres. Det er de færreste, der kan betale en bil kontant, så du får måske nok brug for at låne nogle penge. Lån penge billigt her hvis du skal have ny bil. Desuden skal du have fundet ud af, hvilke behov og krav du har til din kommende bil. Hvis du overvejer dette, før du ankommer til bilforhandleren, vil det blive langt lettere for jer begge.

Beskyt din bil mod tyveri

Når først du har din egen bil, vil du gerne passe så godt på den som muligt. Hver gang du parkerer nogle steder, vil der være en sandsynlighed for, at der bliver begået indbrud. Hvis du gerne vil mindske chancerne for indbrud i din bil, skal du f.eks.:

  • huske at fjerne alle værdigenstande ud af syne, så de ikke frister tyven
  • huske at fjerne GPS, mobil el.lign. fra forruden, da det også frister tyven
  • forsøge altid at parkere steder, hvor der er mange mennesker

Parkering i København

Hvis du bor eller arbejder i København, har det at have en bil den ulempe, at det er rigtig svært at finde parkering i København. Trafikken er udfordrende i København, hvilket kun gør det sværere at finde parkering. Hvis du bor i et lejlighedskompleks el.lign., vil det bedste være at betale for din egen private parkeringsplads, så du undgår at skulle lede efter en hver gang, du kommer hjem fra arbejde. Men hvis du blot skal ind og besøge byen i bil, vil det være langt mere kompliceret. Dog kan du her få en guide til parkering København. Parkering er også en af den slags udgifter, som du måske ikke lige tænker over, før du anskaffer dig en bil.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
dali-1272141_640
microphone-3989881_1920

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides