Annonce

Mange personer søger efter de bedste steder med trådløst internet i den danske hovedstad. Det kan være til forskellige formål. Måske er du en freelancer, som ønsker at arbejde lidt tid hjemmefra. Det kan også være at du har brug for et sted til at studere, da du har for mange distraheringer derhjemme. Uanset hvad kan du finde gode steder med WiFi i København nedenfor.

Hoteller med WiFi

Flere hoteller i byen har trådløst internet. Du kan tage forbi steder som fx Cabinn Express eller Copenhagen Star Hotel. City Hotel Nebo og Saga Hotel byder også på trådløst internet.

De rejseglade københavnere kan nyde den internationale stemning på hotellerne. Det er gode steder til at arbejde hjemmefra, spille på sider som Comeon casino spil, eller andre måder at surfe online. Hvis du er glad for at lægge indhold op på de sociale medier, kan du også tage fede billeder, når du slår turen forbi byens fineste hoteller.

Københavns Biblioteker har gratis internet

Du kan også tage på en af byens biblioteker. Her er der gratis adgang. Du behøver ikke at oprette en bruger eller at logge ind, og det er der mange, som sætter pris på. Internettet skal bruges til uddannelse, oplysning eller kulturelle aktiviteter. Som altid er det vigtigt at være stille på biblioteket. Det kan endda være en fordel, hvis du har brug for at fokusere på en vigtig opgave til arbejdet eller studiet.

Lagkagehuset til den søde tand

Du kan også besøge Lagkagehuset rundt omkring i København. Der ligger mindst tre forskellige i den indre by og der er også tre stykker på Amager. De giver endda 30 procent i rabat på alle de varme drikke, hvis du har et gyldigt studiekort.

Gode gamle McDonalds

Hvis du er i tvivl om hvor du kan få internet i byen, kan du altid tage på McDonalds. Det er en studievenlig løsning, som ikke er alt for dyr. Desuden er der mange McDonalds restauranter i byen. De har trådløst internet, som du kan bruge til spil, arbejde, studie og andre aktiviteter.

Espresso House er stensikker

Du kan også tage forbi Espresso House, som tidligere var kendt som Baresso. Her er der tale om den førende kaffekæde i Norden. Man kan kalde dem for den skandinaviske udgave af Starbucks. Du kan nyde flere forskellige Frapino Coffee kolde drikke. Desuden kan du også smage på forskellige udgaver af iste.

Naturligvis byder de også på bagværk og der er også sandwich til at slukke sulten, hvis du kommer forbi til frokost eller et andet tidspunkt på dagen. Der er Espresso House i flere steder i København. Du kan nyde deres trådløse internet fx på Kongens Nytorv, i Fields, på Oslo Plads og andre steder i hovedstaden.

Din nye stue i København

Du kan også besøge The Living Room, som er en café og en cocktailbar. De åbner klokken 9.00 i hverdagene og klokken 10.00 lørdag og søndag. Her byder de dig velkommen til at komme og chille i deres retro lounge. Den byder på åben ild og en hyggelig atmosfære hele dagen lang.