Guide: Sådan gør du de bedste køb på Black Friday

Annonce:

Black Friday 2021 er lige rundt om hjørnet, og butikker og webshops bugner snart i gode tilbud. Det kan være nemt at blive fristet, når alle Black Friday-tilbuddene begynder at poppe frem på nettet og i butikkerne. Det kan både blive en dyr og besværlig proces, hvis du får købt varer uden at have planlagt dine køb. Vi guider dig her igennem, hvordan du gør de bedste køb på Black Friday uden at blive ruineret og får købt en masse ting, du ikke har behov for.

Planlæg dine indkøb

Når du står midt i det store udvalg, der er af Black Friday udsalg, kan det være nemt at lade sig friste. Men det kan blive en dyr omgang at lade dig friste alt for meget, da du risikerer at betale mere. Et godt råd er at have planlagt hjemmefra, hvad du er på jagt efter, og hvor mange penge du vil bruge.

Ved at gøre det kan du have en idé om, hvad normalprisen er på varerne. Nogle butikker kan nemlig finde på at sætte førprisen op på varen, så det ser ud til, at du sparer mere, end du faktisk gør.

Er du på jagt efter en bestemt vare, kan du med fordel undersøge, hvem der forhandler varen billigst. Det kan du gøre ved at tjekke forskellige webshops og butikker på nettet. Det kan give dig en god idé om, hvad et godt tilbud er. Du kan også med fordel planlægge, hvor mange penge du bruger. Så kommer du ikke til at bruge hele månedsbudgettet på at shoppe.

Spring køen over

Hader du at stå i kø og være omringet af mange mennesker, kan du stadig godt få nogle af de gode Black Friday-tilbud. Rigtig mange webshops kører nemlig med lignende gode tilbud og rabatter. Så du kan sagtens gøre gode køb, mens du sidder i sofaen.

Vil du gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du med fordel oprette et kundelogin, som mange webshops efterhånden tilbyder. Her kan du kigge på forhånd og gemme dine favoritter. Så sparer du tid, når du er på jagt i Black Friday udsalget.

Desuden bør du altid tjekke, om webshoppen er troværdig, så du ikke risikerer at blive snydt. Specielt hvis det er første gang du handler der. Det kan du blandt andet gøre ved at kigge efter andre kunders anmeldelser, e-mærket og tjekke disse fire gode råd.

Returner dine fejlkøb

Skulle du midt i virvaret komme til at købe noget, som du egentlig ikke har brug for? Så er det en god idé på forhånd at tjekke, om butikken eller webshoppen tager varen retur. Ellers kan du nemlig risikere, at du ikke kan slippe af med varen igen og dermed miste pengene. I webshops vil returbetingelserne oftest fremgå i handelsvilkårene. Er du i en fysisk butik, kan du spørge personalet. Det vigtigste er at passe godt på kvitteringen, for så kan du nemlig bytte varen igen.

Nu bør du være godt klædt på til at foretage de bedste køb af julegaver på Black Friday.

I samme kategori

pexels-andrea-piacquadio-1843752
pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover-2
tacos-369179_960_720

Forsiden netop nu

cover-2
manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-2
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides