Guide til aktier – Få 3 gode tips til aktiehandel her

Indlæg

Går du og leger med tanken om at tjene penge på aktier men ved ikke helt hvordan du kommer i gang med at tjene penge på aktier? Så vil vi her i denne artikel komme med 3 gode tips til aktiehandel så du kan fortage køb og salg af aktier med en lidt bedre grundviden end du startede med, så du kan undgå de mest almindelige begynderfejl.

Køb aktier som du kender godt

Hvis du skal i gang med at købe aktier, så skal du huske at købe aktier i virksomheder som du rent faktisk kender godt selv. Mange kommer til at købe aktier i virksomheder som de får anbefalede af venner og bekendte, hvilket er en stor fejl fordi man ikke selv ved hvorfor man køber disse aktier udover at man har fået dem anbefalet.
Sæt dig derfor grundigt ind i hvorfor du køber disse aktier, så du ved hvad du skal gøre ved potentielle fald eller stigninger. Du kan lære mere om aktier på stabilokonomi.dk her hvis du vil blive endnu klogere.

Find en god online børsmægler

Når du skal handle med aktier, så begynder flere og flere at vende ryggen imod bankerne som man tidligere købte aktier igennem. Dette er folk ved at stoppe med, da deres online børsmæglere platforme oftest er for dyre, for ubrugervenlige og generelt så er de ikke særligt gode til at følge med tiden, med dyre kurtager og gebyrer og generelt platforme som ser ud til at være 5 år bagefter.

Køb de bedste aktier

Hvis du vil investere i de bedste aktier på den lange bane, så er der ingen tvivl om at der er mange forskellige strategier. Men uanset hvad, så bør du selv finde den strategi som du føler er den bedste til dig og dit temperament, så du ikke sover dårligt om natten, men i stedet altid har ro i maven. De bedste aktier er de aktier som passer bedst til dit temperament og som giver dig en tryghed ved at vide at du har købt de bedste aktier for dig.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
lens-625957_1920

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides