Guide til highend shopping i København

Annonce:

København er kendt for highendshopping, og der er mange steder, man kan få den ekstra lille shoppingoplevelse. Her får du en lille guide til, den bedste highend shopping i København.

Holly Golightly

I luksusbutikken Holly Golightly i indre by, finder du de lækreste designerklæder, der er helt særligt udvalgte. Her finder du et lidt andet udvalg, end det du finder i mange andre butikker. Stilen er lidt mere resortagtigt og excentrisk, og der er plads til at være kreativ med sit stiludtryk

Illum

Illum har gennemgået en vild forvandling de seneste år, og selv om der altid har været luksus at købe i varehuset, er der nu et nyt niveau af flotte varer, man kan købe. Hele stueetagen er dedikeret til de store luksusmærker. Her finder du blandt andet Chloè, Céline og Valentino. Hvis man vil få den helt ægte luksusoplevelse, så er det her man skal gå.

I etagen for kvindetøj, er der også rigeligt med highend-varer at kigge gennem. Der ligger den ene luksuriøse tøjbutik efter den anden, selv om det kun er stueetagen, der befinder sig i den helt dyre ende. I etagen for kvindetøj, kan du alligevel finde tøj fra mærker som Ralph Lauren og Totem. Der er altså masser at vælge mellem, hvis man gerne vil shoppe fra flere mærker, og få hjælp fra det dygtige personale til at style og sætte ting sammen på en flot måde. Det er skønt at ære omgivet af luksus, og det bliver man virkelig i Illum.

Kongen Nytorv-enden af Strøget

Nede i den ende af Strøget, der ligger ned mod Kongens Nytorv, er der også rigeligt med muligheder, for dig der gerne vil have det lille ekstra, når du skal ud at shoppe. Her finder du flere af de store modehuse – blandt andet Burberry, Louis Vuitton, Max Mara og Hermés. Alle de ting som du kan læse om og se billeder af i de store modeblade, er tilgængelige lige her. Du kan derfor finde lige præcis de ting som du drømmer om og har lyst til at købe. Når du er færdig med at shoppe, kan du spise frokost på det luksuriøse hotel D’angleterre.

Bruno Cucinelli

Hvis du befinder dig i området omkring Illum, er der også åbnet butik for det eksklusive italienske mærke Bruno Cucinelli. Her finder du især de lækre cashmereting, som mærket er kendt for. Hele butikken oser af luksus, og det er virkelig et sted, man fornemmer kvalitet i hvert eneste sting.

Finansier din highendshopping

Man kan godt blive fristet, når man kigger i de fine butikker, og derfor er det en god ide at have en finansieringsplan i baghånd, så man kan få råd til det hele. Der findes heldigvis mange gode, og hurtige lån online, så man kan købe det man har lyst til, lige præcis når man har lyst til det. Det er altid en god ide at sammenligne flere lån, inden du vælger hvilket et, du gerne vil underskrive en låneaftale med. Du kan finde og sammenligne lån med hurtig udbetaling, og låne til de ting du drømmer om at købe.

I samme kategori

Dentist
2d33a0cf-1cba-4ed5-ad43-b3108fc5a593
carl-raw-vhXj2fVTQwk-unsplash
9f084772-f681-4b8b-8ee6-14f29b027fa5

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

144A1538-1400x840-2
lucia-1
Pub-quiz
microphone-3989881_1920

Forsiden netop nu

lucia-1
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
Z62_4920-Edit
Julefrokost-i-Koebenhavn-Aamanns.jpg
jul
Bagerier København - Andersen & Maillard
Åbningsweekend Broens Skøjtebane
Stegt-flaesk-kbh-Klubben.jpg

Mest læste

Det sker i København

lucia-1
jul
Åbningsweekend Broens Skøjtebane
photo-1544213456-bc37cb97df74

Mad og drikke

Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
Z62_4920-Edit
Julefrokost-i-Koebenhavn-Aamanns.jpg
Stegt-flaesk-kbh-Klubben.jpg

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

144A1538-1400x840-2
lucia-1
Pub-quiz
microphone-3989881_1920