Indlæg

Er du en moutainbiker bosiddende i- eller nær København? I så fald er du en af de heldige, da området har en bred vifte af gode ruter, som bare skal prøves. Der er både ruter til de erfarne såvel som nybegyndere. Så hvis duskøre på mountainbike – så læs med her.

Den helt populære!

Geels Skov, der er beliggende i Rudersdal Kommune nær Holte, er et must! Den er sjov og teknisk udfordrende og derfor med sikkerhed også en rute, som du bare skal tjekke ud. Skoven er utrolig smuk, hvilket også betyder, at den er meget tætbefolket. Derfor skal du være en smule påpasselig, da du med sikkerhed vil opleve mange løbere såvel som fodgængere på din tur.

Er du begynder?

Hvis du er nybegynder, eller måske blot ønsker knap så meget udfordring, er Hareskoven i Nordsjælland specielt et område, du bør tjekke ud. Du får her mulighed for at køre stærkt, da ruten er mere flad frem for teknisk. Skovens spor er gode og meget velholdte til trods for, at skoven ofte er besøgt af massevis af mennesker. Du finder ikke mange store stigninger, men ruten er meget velegnet, hvis du ønsker en afslappet tur. Hvis det udelukkende er konditionstræning, du har i fokus, bør du helt sikkert også give ruten et skud.


For de letøvede og øvede

Er du en letøvet eller øvet mountainbike-rytter? Hvis det er tilfældet, er Store Dyrehave ved Hillerød formentlig lige din stil! Den er en smule teknisk med sine mange sving. Det er muligt at få flow i din kørsel, men der skal arbejdes for den. Hvis du er en helt øvet rytter, er Teglstrup Hegn
ved Helsingør med sit kuperede terræn også altid en succes, da du har her muligheden for virkelig at få nogle kilometer i benene.

I København og omegnen har du helt sikkert alle muligheder for at få en tur efter dine behov, så tøv endelig ikke med at komme af sted. Der er også rig mulighed for køb af mountainbikes i København, hvis du endnu ikke har udstyret helt i orden.