Hvad siger dit instrument om dig?

At kunne spille på et instrument gør dig allerede til et meget mere interessant mennske. Det kræver øvelse, hjerne og talent at kunne spille et instrument. Dog er der så mange forskellige, at det næsten kan være svært at holde styr på. De forskellige instrumenter siger typisk noget om dig som person, og det vil vi kigge ind i nu.

Violin

Folk der spiller violin har star-power! Så simpelt kan det siges. En violin tilføjer noget helt særligt til et orkester og bringer samtidig en fed energi som solo instrument. De høje toner stæjler ofte showet, men er også kraftige nok i sig selv til at bære en solo.

Guitar

Folk der spiller guitar har den der “cool-faktor” over dem, som samtidig får dem til at virke kreative og attraktive på samme tid. Der er også en særlig tiltrænkkende kraft over en guitarist der sidder eller står og spiller, man bliver draget af dem. Dog har nogle guitarister også en tendens til at blive en tand for meget, og kan lide spotlightet lidt for meget.

Klaver

Elegant, smuk, classy og intelligent er bare nogle af de ord man kan bruge til at beskrive en pianist. Det kræver rigtig meget øvelse og dedikation at mestre dette instrument. Der er også ofte en tilbagelænede attitude fra pianister. De har ikke så travlt med at fortælle om deres evner og instrument, som gør dem mere ydmyge. Pianister er gode til mange ting og det skinner helt sikkert igennem i flere aspekter af deres liv.

Blæseinstrumenter

Jeg har valgt at kaste alle blæstinstrumenterne i samme kategori, fordi alle jer der spiller på dem, i er for fede og total chill så det har i sikkert ikke noget imod. Blæseinstrumenterne gør bare deres egen ting og er ofte også de sjove mennesker i et orkester. De kræver også noget selvtillid at spille, da mange ser på blæseinstrumenter som noget nørdet og de bliver slet ikke værdsat lige så meget som f.eks. klaver og violiner, men det er folkene der spiller blæseinstrumenter ligeglade med.

Trommer

Du er en af de børn der drev enhver lre sindsyg pga. du tappede med foden igennem hele timen, men vi er altså glade for det i dag!

Mange har en snert af noget ADHD eller hvert fald for meget krudt i enden. Der er noget rebelsk og noget energisk forbundet med trommer og deres lyd og det skinner rigtig ofte igennem hos trommeslagerne. Selv dem der spiller jazz og ofte sidder og jammer med dem selv, har noget de skal ud med når de sætter sig ved et trommesæt.

Bas

Bassisten er ofte ham eller hende, som ikke nået at vælge instrumenter før alt var taget, og så stod man tilbage med bassen. Det er dog også en af de mest undervurderet instrumenter overhovedet.

Du er måske en tand introvert og en flue på væggen i mange sammenhænge, men når du slår dig løs er det all-in. Ligesom en bassline, så er du også “the backbone” i din vennegruppe og sætter stor stolthed i at være loyal og konstant.

I samme kategori

pexels-andrea-piacquadio-1843752
pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover-2
cover-1468234847176-28606331216a

Forsiden netop nu

cover-2
manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-2
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides