Hvilke destinationer i Afrika burde være på din bucket list?

Indlæg

Afrika er helt sikkert et kontinent, der er værd at opleve. Kontinent rummer mange og meget forskellige lande, hvor der er masser af spændende og oplevelsesrige rejser at tage på. Sydafrika er især blandt de populære destinationer – og det er med rigtig god grund. Sydafrika er et land med farverige traditioner, der skaber glæde og nye oplevelser for mange. En kultur, der har til vane at gøre stort indtryk på de fleste, og et land der har store kontraster i velfærd. Fra slumkvarterer til luksusområder med masser af rigdom. Kontrasten er tydelig og vidner om Sydafrikas historie, der er meget interessant at dykke ned i. En rig og frodig natur er også at finde i Sydafrika, hvor der er meget spændende dyrearter at opleve.

Tag på safari i Kruger Nationalpark

Som rejsende i Sydafrika er noget af det største, du kan opleve, naturen. Kruger Nationalpark byder på fantastiske omgivelser og unikke oplevelser med Afrikas dyr på tætteste hold. Landskabet i Kruger Nationalpark er helt fantastisk og næsten ikke til at tro med sine egne øjne. I parken kan du være heldig at møde alt fra elefanter, løver til leoparder, bøfler og næsehorn. Med andre ord – du har mulighed for at opleve alle fem dyr, der er kendt som ”The Big Five” i Afrika. The Big Five er Afrikas fem største dyr, der stadig lever vildt i naturen. Omgivelserne i Kruger Nationalpark er helt fantastiske, og en stor del af oplevelsen udgøres af, at du får lov til at komme helt tæt på både dyr og natur. Nyd en guidet tour i en åben bil eller bus, hvor du kan nyde den smukke natur.

Cape Town – Sydafrikas Perle

Man kan nærmest ikke sige Sydafrika uden at sige Cape Town. Byen er fyldt med masser af afrikanske lokaliteter, men minder også på mange måder om en storby i Europa. I byen finder du alt, hvad du har brug for – både af shoppingsteder, dagligdagsindkøb og restauranter. Det unikke ved Cape Town er, at den frodige natur ligger lige uden for byen. Derfor kan man flere steder i Cape Town se bl.a. Table Mountain, som er et af verdens syv vidundere. Det store bjerg, der ligger i horisonten, giver en speciel følelse af at være tæt på by og natur på samme tid. Rejser til Cape Town kan ofte kombineres med safari rejser igennem dit rejsebureau.

Hvis du er interesseret i Cape Towns historie, kan du sejle ud til Robben Island. På Robben Island kan du opleve specielle dyrearter som f.eks. pingviner, der er at finde langs kysten. Robben Island er mest kendt for det fængsel, der stadig ligger på øen. I ældre dage udgjorde fængslet en meget stor del af øen – og der var ikke særlig mange indbyggere, der ikke sad i fængsel. Nelson Mandela er den mest kendte fange på Robben Island – og hvis du besøger øen, kan du se cellen, hvor han sad fanget.

Sydafrikas Vinland

Hvis du hellere vil nyde et dejligt glas Stellenbosch vin – blot 30-40 minutters kørsel fra Cape Town. Stellenbosch er formentlig det mest kendte mærke fra Sydafrikas vinindustri, og det forstår man godt. I smukke omgivelser kan du nyde godt af dejlige, smagfulde sydafrikanske vine – hvad kunne man mere ønske sig?

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides