Integrer hampolie som en del af dit nytårsforsæt

Annonce:

Lavede du et nytårsforsæt ved indgang til år 2021? Så handlede det måske om enten at blive en bedre version af dig selv eller om at gøre noget godt for sig selv og din krop i det nye år. Det er i hvert fald nogle af de forsæt, der er de mest udbredte blandt danskerne år efter år, og det er der god grund til.

Mange af os går nemlig rundt med en masse gode intentioner om at ville ændre vores livsstil ved at dyrke mere motion, at tabe de overflødige kilo eller bare at få det bedre i krop og i sind. Det er dog også en kendsgerning, at mange ofte kører sur i sund kost og motion inden januar er omme, men heldigvis kan de populære CBD dråber fra Nordic Oil være det redskab, du mangler til at realisere dit nytårsforsæt. Det er nemlig ikke for sent. Herunder kan du læse hvorfor.  

Hampolien vinder indpas i Norden

I begyndelsen, da CBD-olien vandt frem i Norden, lød det i de flestes ører som en dårlig spøg, at oliedråber fra hampplanten skulle være noget nær en mirakelkur for diverse livsstilsforandringer samt skavanker og dårligdomme.

De gængse associationer til hampolie som et euforiserende middel var en realitet hos mange, indtil det blev slået fast, at olien og ekstrakterne, der nænsomt udvindes fra planten, ikke er et rusmiddel. CBD-dråberne er særligt blevet populære i Norden på grund af deres utroligt gavnlige virkning på kroppen som middel til at passe på og pleje kroppen og eventuelle smerter eller skavanker. Der er derfor god grund til at tænke, at hampolien også kan hjælpe dig med dit nytårsforsæt, hvis det handler om at ændre eller optimere din livsstil samt styrke din krop og sind.

Spørg og få svar

Hos Nordic Oil er du som kunde altid i centrum, og derfor vil du opleve, når du kommer ind på hjemmesiden, at du omgående bliver stillet i forbindelse til en hurtig og enkel live chat-funktion nede i bunden af højre hjørne. I live chat-funktionen kan du spørge om alt lige fra store til små spørgsmål angående CBD-olien.

Ofte drejer henvendelserne sig om, hvorvidt hampolien kan afhjælpe en specifik skavank eller smertelindre på et bestemt område, og alle relevante spørgsmål relateret til produkt, virkning, firma, fragt og så videre bliver modtaget og besvaret med samme respekt for dig som kunde. Du skal derfor ikke afholde dig fra at spørge til såvel produktet som servicen hos Nordic Oil. Dine spørgsmål vil nemlig altid blive modtaget med stor forståelse og seriøsitet.

I samme kategori

soccer-488700_1280 (1)
tipkbh.dk - fdm
Dansk fodbold[74]
tipkbh.dk - wemarket

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
Det sker i september - golden days
Wallmans
MØR (4)

Forsiden netop nu

Wallmans
Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.

Mest læste

Det sker i København

Wallmans
Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides

221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
Det sker i september - golden days
Wallmans
MØR (4)