Jobsøgningen i København er igen stigende

Annonce:

Coronakrisen har for alvor sat sine spor på det danske arbejdsmarked, og i tiden før, under og efter Danmarks nedlukning er den reelle ledighed vokset med 200.000 ledige dansere. Logisk set, ville det medføre en stigning i jobsøgningen, hvor de ledige strømmer til jobportalerne. Sagen har dog været en helt anden, og i de seneste måneder, har jobsøgningen stået stille, og færre har søgt efter et nyt job i København.

Men i løbet af den seneste måned er sejlene vendt – og jobsøgningen i København er igen stigende. Dét betyder, at det er nu, du skal slå til, hvis du er arbejdsgiver og er på udkig efter nye, kvalificerede medarbejdere.

Jobsøgende tilbage på rette kurs

Hvorfor jobsøgningen stod stille under Coronakrisen, findes der ikke ét konkret svar på. Men det skyldes muligvis at motivationen til at søge job dalede, fordi beskæftigelsesindsatsen, som er et krav fra fagforeningernes side, bortfaldt i krisen. Samtidig susede en stor mediestorm om ørerne på de ledige og gjorde dem opmærksom på, at Danmark var på vej ind i en krise, og at der derfor ikke var job at søge. Men der var og er stadig tusindvis af ledige job i København – og det ser ud til, at københavnerne har fået mod til igen at søge nye udfordringer på jobmarkedet.

Få hjælp til rekruttering i København

Er du jobsøgende, er det nu, du skal tage springet, og søge mod nye udfordringer. Det danske arbejdsmarked er mere eller mindre kommet ud på den anden side at Coronakrisen, og takket være et sundt og stærkt sikkerhedssystem, er det uden alt for mange skrammer.
Er du derimod arbejdsgiver på udkig efter nye dygtige kandidater, skal du heller ikke tøve. Jobsøgning kan dog være en jungle – både for den jobsøgende og for arbejdsgiveren, og at finde den rette medarbejder blandt de mange ledige kandidater, er en omfattende og ikke mindst tidskrævende opgave. Ønsker du professionel rådgivning kan du overlade din rekruttering til et rekrutteringsfirma. Et rekrutteringsbureau hjælper dig med rekruttering i København, så du kan overlade arbejdet til eksperter som er uddannede i, at finde de helt rette kandidater. De varetager rekrutteringen fra A til Z, med alt hvad de indebærer af annoncering, search, screening, interviews, ansættelse og opfølgning. Du slipper for en indviklet process, og sikrer dig samtidig, at det er de helt rigtige kandidater, der bliver taget i betragtning.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
lens-625957_1920

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides