Jobsøgningen i København er igen stigende

Annonce:

Coronakrisen har for alvor sat sine spor på det danske arbejdsmarked, og i tiden før, under og efter Danmarks nedlukning er den reelle ledighed vokset med 200.000 ledige dansere. Logisk set, ville det medføre en stigning i jobsøgningen, hvor de ledige strømmer til jobportalerne. Sagen har dog været en helt anden, og i de seneste måneder, har jobsøgningen stået stille, og færre har søgt efter et nyt job i København.

Men i løbet af den seneste måned er sejlene vendt – og jobsøgningen i København er igen stigende. Dét betyder, at det er nu, du skal slå til, hvis du er arbejdsgiver og er på udkig efter nye, kvalificerede medarbejdere.

Jobsøgende tilbage på rette kurs

Hvorfor jobsøgningen stod stille under Coronakrisen, findes der ikke ét konkret svar på. Men det skyldes muligvis at motivationen til at søge job dalede, fordi beskæftigelsesindsatsen, som er et krav fra fagforeningernes side, bortfaldt i krisen. Samtidig susede en stor mediestorm om ørerne på de ledige og gjorde dem opmærksom på, at Danmark var på vej ind i en krise, og at der derfor ikke var job at søge. Men der var og er stadig tusindvis af ledige job i København – og det ser ud til, at københavnerne har fået mod til igen at søge nye udfordringer på jobmarkedet.

Få hjælp til rekruttering i København

Er du jobsøgende, er det nu, du skal tage springet, og søge mod nye udfordringer. Det danske arbejdsmarked er mere eller mindre kommet ud på den anden side at Coronakrisen, og takket være et sundt og stærkt sikkerhedssystem, er det uden alt for mange skrammer.
Er du derimod arbejdsgiver på udkig efter nye dygtige kandidater, skal du heller ikke tøve. Jobsøgning kan dog være en jungle – både for den jobsøgende og for arbejdsgiveren, og at finde den rette medarbejder blandt de mange ledige kandidater, er en omfattende og ikke mindst tidskrævende opgave. Ønsker du professionel rådgivning kan du overlade din rekruttering til et rekrutteringsfirma. Et rekrutteringsbureau hjælper dig med rekruttering i København, så du kan overlade arbejdet til eksperter som er uddannede i, at finde de helt rette kandidater. De varetager rekrutteringen fra A til Z, med alt hvad de indebærer af annoncering, search, screening, interviews, ansættelse og opfølgning. Du slipper for en indviklet process, og sikrer dig samtidig, at det er de helt rigtige kandidater, der bliver taget i betragtning.

I samme kategori

tipkbh.dk - fdm
Dansk fodbold[74]
tipkbh.dk - wemarket
jonathan-petersson-a6N685qLsHQ-unsplash (1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Ølbarer - Brus
Billede 1
Escape Room - City escape
Logo-af-Matilde-Digmann

Forsiden netop nu

Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.
Skærmbillede 2023-08-16 kl. 14.18

Mest læste

Det sker i København

Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3
cover-2

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
kultur

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides