Annonce:

Artikel lavet i samarbejde med Skydedøre fra Eclisse

Hoveddøre, altandøre, terrassedøre, skydedøre, foldedøre, bryggersdøre, bagdøre - listen med døre er nærmest uendelig. Der findes så mange forskellige slags døre at det halve er mere end rigeligt - men alle slags døre er faktisk værdifulde i din bolig.

I denne omgang vælger vi at fokusere på skydedøre. Skydedør er ofte noget man bruger til store og praktiske skabe. Dette kan f.eks. være i soveværelset til tøjet eller i bryggerset til overtøj og sko. Når du skal se på skydedøre kan du vælge imellem mange forskellige slags designs men fælles for de fleste er at de har store flotte overflader som fuldender rummet.

Skydedøre kan du få i løsvægt eller på skinner. Begge dele er praktiske og gode løsninger. At vælge at montere en skydedør op er en god og praktisk løsning hvor du sparer plads i rummet fordi lågerne fra døren ikke skal åbnes ud i lokalet.

Skydedøre fra Eclisse. Foto: Eclisse

På din skydedør kan du få spejle hvis du ønsker at have det når du skal klæde om foran skabet hvor skydedørene sidder i.

Specielt i de mindre københavnerlejligheder er skydedøre virkelig praktiske fordi de, som nævnt tidligere, ikke fylder særlig meget i rummet og samtidig er skabene meget rummelige og er gode til opbevaring så f.eks. diverse brætspil, rengøringsmidler og lign. skal fylde andre steder i lejligheden.

Skydedøre kan du desuden også få som et alternativ til den almindelig dør. Dette anbefaler vi også fordi at du skal spare rigtig meget plads i rummet ved at benytte dig af skydedøre fremfor almindelige døre. Derudover har du mulighed for selv at sætte præget på designet af dine skydedøre i hjemmet - således at de passer ind i indretningen og boligen generelt.