Københavnerne er glade for Unidrain

Annonce:

København er kendt for mange ting, og en af disse ting er københavnernes smag for flot og minimalistisk design. Derfor er der mange københavnere, som er blevet glade for firmaet Unidrains minimalistiske designs, der passer perfekt ind på danskernes badeværelser.

Det har resulteret i, at Unidrain har været en partner i et utal af forskellige projekter, som er blevet foretaget over hele Københavns område. Dem kan man med rette drage inspiration fra, hvis man selv står og skal til at finde flotte løsninger til ens eget badeværelse.

Hvad laver Unidrain?

Unidrain er et dansk firma, som har specialiseret sig indenfor blandt andet minimalistiske linjeafløb og andre gulvafløb, hvis funktionalitet kombineres med flotte designs, der emmer af luksus. Det er 100 % vandtætte afløb, som fås i et væld af forskellige farver og former. Så uanset om man er til linjeafløb, hjørneafløb eller kvadratiske afløb, så findes der et afløb til ens badeværelse.

Et badeværelse til hver dag på året – og lidt til

På grund af Unidrains store popularitet så er der blevet lavet et væld af forskellige projekter med Unidrains afløb. Et af disse projekter er for Copenhagen Admiral Hotel, der ligger i midten af Københavns pulserende byliv, og på dette hotel findes der hele 366 værelser.

Unidrain har været med til at skabe skræddersyede løsninger til hvert af disse hotelværelser, så alle afløb skaber den perfekte kontrast til badeværelsernes flotte fliser. Det giver hotelværelser, som både respekterer det charmerende hotels historie og samtidig giver et friskt og moderne pust til indretningen.

Moderne badeværelse med minimalistiske detaljer

Unidrain har dog ikke kun være med til at producere skræddersyede løsninger til en bygning som Copenhagen Admiral Hotel. Unidrain har nemlig også været med til at gøre 104 boliger i Krøyer Hus klar til indflytning i en af Københavns nye bydel; Carlsberg Byen. Her er der blevet langt en række ejendomme midt i den pulserende by, som skal tiltale folk i alle aldre.

Unidrains minimalistiske og præfabrikerede linjeafløb er med til at få ejendommene til at appellerer til en bred målgruppe, og sætter det perfekte sidste præg på badeværelserne med deres flotte mørke fliser. Linjeafløbene skaber derved et moderne badeværelse, som minder om spasteders luksuriøse omgivelser.

Gentænkning af bygning fra det Russiske Handelskompagni

Unidrain hjælper selvfølgelig med at skabe moderne og luksuriøse omgivelser i helt nye bygninger, men faktisk har Unidrain også stor ekspertise i at skabe helt nye stemninger i gamle og historiefyldte omgivelser. Det er fx tilfældet i The Audo, som er Menus hovedkontor i København. Bygningen var en del af Det Russiske Handelskompagni og blev oprindeligt bygget tilbage i 1918.

I dag er bygningen ombygget til blandt andet kontorer, showrooms og et lille hotel med en række eksklusive værelser. Her har det været målet at anlægge afløb, som falder i ét med badeværelsets fliser, og dette har Unidrains HighLine afløb været det perfekte produkt til. HighLine afløbene er nemlig lavet, så risten er udskiftet med en tilskåret flise, og det resulterer i et diskret afløb, der nærmest er usynligt på badeværelset.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Påskefrokost i København
gaza
cover-2
fars-1

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides