Københavnerne dyrker online kurser trods mange offline alternativer

Indlæg

København er sandsynligvis den by i landet, hvor der er størst adgang til offline kurser inden for praktisk talt alt. Hvad end man vil blive ekspert i keramik og akvarelmaling, eller om man er mere interesseret i at lære at programmere i Excel – ja, så er der rigeligt med muligheder for at blive undervist i et traditionelt klasselokale, på en café eller på bibliotekerne.

På trods af dette er der flere og flere københavnere, der vælger at tage online kurser i det, som de brænder for. Det kan der være adskillige årsager til, men der er ingen tvivl om, at den vigtigste faktor er fleksibiliteten ved online kurser.

Når du tager et online kursus i eksempelvis VBA-Programmering i Excel, så behøver du ikke at dukke op til fysisk undervisning på et bestemt tidspunkt. I stedet skal du blot sætte dig foran din computer, telefon eller tablet og have adgang til internettet. Så er du sådan set klar til at lære. Tidspunktet og stedet er ligegyldigt, så det kan gøres i bussen eller toget på vej hjem fra arbejde, det kan gøres på ferien i Spanien, eller det kan gøres under dynen i sengen, mens din partner læser i sin bog.

Fleksibiliteten er altså i top. Så selvom København generelt byder på kurser i alverdens ting på alverdens tidspunkter af døgnet, så kommer de aldrig til at kunne matche den bekvemmelighed, der er ved at tage et online kursus.

Hvilke kurser kan jeg tage online?

Er du på udkig efter idéer til kurser, som du kan tage online for at gøre dig selv klogere på spændende emner? Så frygt ej – vi har samlet nogle forslag til dig her.

Mange vælger at tager online kurser i computerrelaterede ting. Årsagen er sådan set ret simpel; det giver mening at sidde ved en computer, når man skal lære om en computer. Det gælder eksempelvis kurser i Excel og de øvrige programmer i Microsoft Office-pakken. Det kunne også være Photoshop, Illustrator, diverse programmeringssprog, videoredigering og lignende.

Andre vælger at tage online kurser i makeup, madlavning, såkaldte DIY-projekter (Do It Yourself), rengøring, diverse håndværksrelaterede opgaver, ejendomsinvestering og så videre.

Mulighederne er mange, og der findes praktisk talt ingen grænser for, hvad man kan få undervisning i på nettet – dette gælder især, hvis man er villig til at gøre brug af kurser på engelsk.

Hvorfor vælge et online kursus?

Udover bekvemmeligheden og det store udvalg af online kurser, så er der også en tredje fordel, der virkelig taler for online kurser. De er nemlig ofte billigere end de offline alternativer. Deltager du i et offline kursus, skal der være en underviser til stede, og der skal lejes lokaler. Det koster alt sammen penge – og derfor er deltagerprisen ofte højere.

Et online kursus skal egentlig blot laves en gang, hvorefter det kan sælges til praktisk talt et uendeligt antal af kursister. Dermed kan udbyderne af disse kurser holde prisen nede, hvilket udelukkende er til fordel for dig – indholdet er nemlig det samme.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Padel-tennis-bat-test-54-

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides