Lyn-guide til stenslag: Sådan skal du forholde dig

Annonce:

Er du blandt de danskere, der hvert årt rammes af stenslag på bilens forrude. Langt størstedelen af de danske bilejere har tidligere stiftet bekendtskab med reparation eller udskiftning af frontrude på grund af stenslag eller lignende skader på forruden. Det kan være en super irriterende og uforudset udgift, der også kan være forbundet med store omkostninger, medmindre man ved, hvor man skal køre hen og få den skiftet. I denne artikel kigger vi på, hvor du skal få skiftet din forrude, hvis uheldet skulle være ude. Desuden kigger vi på, hvorfor du aldrig bør negligere stenslaget eller skaderne på din forrude. Mange danskere tænker ved sig selv, når de ser et stenslag i deres bils forrude: hvad koster udskiftning af forrude? – og faktisk behøver det ikke at være så dyrt som mange bilejere regner med, når de kører bilen på værkstedet. Hos Dansk Bilglas er det erfarne mekanikere med mange års erfaring, der står for udskiftninger af forruden, og de kan tilbyde forrudeskift til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Ignorer aldrig et stenslag mod din bil – det kan blive meget dyrere

Der flere grunde til, at du aldrig nogensinde skal ignorere de irriterende stenslag, der er kommet i din forrude. Der findes både økonomiske og sikkerhedsmæssige grunde til, at du ikke bare må køre videre med en forude med stenslag. Først og fremmest handler det om, at du altid skal være på den sikre side. Der kan i sjælde tilfælde ske alvorlige ulykker som følge af stenslag, der pludselig udvikler sig og knuser ruden. Det er ekstremt farligt, hvis ruden pludselig knuses, mens du kører i bilen. Dernæst er der også økonomiske grunde til, at du skal skifte din stenslagsramte forrude i bilen. Et lille stenslag er forholdsvist nemt og billigt at skifte, men hvis ruden flækker flere steder som følge af stenslaget, kan det blive vanskeligere og mere tidskrævende at skifte ruden – altså bliver det dyre for dig som bil ejer.

Få skiftet din stenslagsramte bilrude hos Dansk Bilglas

Derfor skal du altid køre til en mekaniker, der ved hvad de laver, når du skal have skiftet forruden i din bil. Dansk Bilglas er en af Danmarks største kæder, når det kommer til udskiftning og reparationer af forruder. Her er der værksteder over hele Storkøbenhavn samt resten af landet, hvis man skal bruge et tip til, hvor man skal køre hen næste gang stenslaget skader bilruden.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Broens-gadek%C3%B8kken-sk%C3%B8jtebane

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides