Mange københavnere arbejder hjemmefra: Pas på din computer

Annonce:

I disse dage er der mange af os der holder os indenfor. Både på grund af vejret, men også på grund af en masse sygdom som foregår rundt omkring os. Dette betyder også, at mange i øjeblikket arbejder hjemmefra, og her er det vigtigt at være ekstra forsigtig.

Anti Explorator kan være en kæmpe hjælp

Vi er mange der er vant til at sidde på kontoret i stedet for derhjemme, og selvom det på sin vis kan være rart at få lov at arbejde derhjemme, fremfor på kontoret, så er det stadigvæk vigtigt at vi alle er forsigtige. Vi sidder med computere med mange forskellige vigtige informationer på, så det er vigtigt at vi sørger for, at der ikke sker noget uventet med disse oplysninger. Jo flere der sidder hjemme, jo flere har mulighed for at blive hackede, eller opleve problemer med virus. For at undgå dette, så bør du kigge på programmet Anti Explorator, som netop kan hjælpe tonsvis af københavnere og folk andre steder i Danmark, med at undgå diverse virusser på deres PC. Anti Explorator er et dansk udviklet program, som skal sørge for at hjælpe dig med onde trusler, og hvad der ellers kunne være til fare for dig og din computer. Med dette program er du og dine oplysninger beskyttet. Du kan læse mere om programmet ved at klikke på det overstående link.

Hvad kan du ellers foretage dig?

København er en rigtig stor by, og mange af os benytter computeren dag ud og dag ind. Derfor er det også vigtigt at den virker som den skal, synes du ikke? Her på siden kan du finde tonsvis af gode råd til dig der bor i København, både når det kommer til computere, IT og så meget andet. Du kan jo tage et kig på vores side og se om ikke der er nogle gode tips til hvad du kan foretage dig. Det kan også være en fordel at have noget andet at lave, hvis du alligevel føler du sidder lidt for længe foran computeren. Hvad med at bestille noget lækker take away? Eller tag en rask gåtur igennem en af de mange parker eller skove som København netop har?

I samme kategori

instrumenter
pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

No posts found

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides