3 tips til når du ikke er kommet ind på drømmestudiet i København

Annonce:

Kom du ikke ind på drømmestudiet i København? Så frygt ej, du har blot fået et ekstra år, til at gøre lige hvad du vil og ikke lade dig styre af studie. Få derfor det meste ud af dette år, og brug det til lige, hvad du har brug for. Vend det til det bedste og lav noget, der giver mening for dig. Vi kommer her med 3 bud på, hvad der kunne give mening for dig at lave i sådan et friår, man måske ikke lige havde planlagt.

Tjen penge

Få et arbejde og tjen penge. Du kan arbejde for at spare op, eller bruge dem på lige det, du ønsker. Hav et år, hvor du køber lige, hvad du har lyst til, eller spar op til studiestart, så du har større økonomisk frihed og overskud, når du skal starte på SU. DU kan også spare op til en dejlig ferie eller oplevelse. Lige meget hvad, er det altid dejligt at have lidt ekstra penge på kontoen, som man kan gøre med lige hvad man har lyst til.

Oplev

Oplev alt det du ellers ikke ville kunne have nået, hvis du skulle starte på studie. Tag dig et højskoleophold og mød både nye venner og forbedre dine kvote 2 ansøgninger ved dette. Du kan også tage på en længere rejse, og besøge dine drømme destinationer, som man ellers ikke ville have fritid, eller penge til, når man begynder på studie.

Flyt

Havde du planer om at studere i København? Så flyt alligevel og find værelse i københavn her. Tag et år i storbyen, hvor du arbejder, møder nye folk og lærer byen at kende, samt nyder de lokale perler som torvehallerne, kanalerne og alle de hyggelige cafeer og restauranter – så vil det hele blot føles som en dejlig ferie i skønne København. Det er derudover også kun en fordel at have boet i København noget tid inden studiestart, så er omvæltningen knap så forvirrende. Forventningen og spændingen ved at starte på studie, kan lige så vel være spændingen ved at flytte til en ny by, og selvom man ikke skal studere, kan man sagtens flytte og opnå glæden ved dette.

Selvom man ikke kom ind på sit drømmestudie i København er der stadig et væld af ting man kan bruge sit friår på, man skal bare gøre lige hvad man har lyst til, for hvornår får man lige et år igen, hvor man reelt set ingen planer har? Betragt det som en gave, snarere end en hæmsko.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover2
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides