En nedgravet trampolin byder på masser af muligheder

Annonce:

Er du på udkig efter mere motion, mere sjov eller en god måde at lokke børnene væk fra skærmene? En smart, nedgravet trampolin kan byde på masser af gode fordele, som du kan bruge i din hverdag. Og hvis du også gerne vil have fokus på sikkerheden, så er det med garanti det helt rette valg til dig, din familie og din have.

Nemt at få motion i hverdagen

Det er ikke altid let at finde den ekstra tid i hverdagen til at arbejde på sin kondition, men det er ikke til at komme udenom, at det er sundt at sørge for at få rørt sig, så det er en god idé at tænke over løsninger, der vil virke godt for dig.

Selvom mange tænker, at trampoliner mest er for børn, er der absolut ingen regler for, hvem der kan hoppe på trampolin. Med en nedgravet trampolin i haven, kan du gøre det langt nemmere og desuden langt sjovere at få noget motion i din hverdag. Når du har muligheden for at træne i din egen have, har du desuden en langt større fleksibilitet. Det eneste, du skal bruge, er ti minutters ekstra tid, og så har du allerede sørget for at få lavet lidt træning den pågældende dag.

Mere bevægelse og frisk luft til børnene

I disse dage er det sværere end nogensinde før at få børnene til at gå udenfor for at få bevæget sig og få noget frisk luft. Den uendelige mængde af underholdning, som børn og unge kan få fra deres elektroniske devices, betyder, at det er svært at overbevise dem om, at det også kan være sjovt at lege udenfor.

En nedgravet trampolin er svær at sige nej til, selv hvis man er stor fan af computerspil, YouTube videoer eller serier på Netflix. Trampoliner er altid sjove at hoppe på for stort set alle børn, og du vil uden tvivl opleve, at det er langt nemmere at få børnene til at lægge skærmene fra sig og bevæge sig udenfor, når du har en nedgravet trampolin i haven.

Hav sikkerheden i fokus

En stor fordel ved at vælge at nedgrave din trampolin er, at du gør det langt mere sikkert at hoppe på den. Selvom det kan være enormt sjovt at hoppe på trampolin, er der desværre også en vis risiko for at komme til skade, og det gælder især, når trampolinen står frit på græsplænen. Det kan nemt gå lidt vildt for sig, når man hopper på trampolin, og pludselig falder man ud over kanten.

En nedgravet trampolin gør der langt mere sikkert at hoppe på trampolin. Hvis man lander lidt forkert, er der ikke noget langt fald, og risikoen for at komme slemt til skade er derfor meget mindre. Dette er også med til at gøre trampolinen langt mere egnet for børn selv i de helt små aldre. Her er alternativet at have et net på trampolinen, hvilket de færreste synes ser godt ud i haven.

Undgå at genere naboerne

En anden stor fordel ved en nedgravet trampolin er, at den uden tvivl vil være til langt mindre gene for dine naboer. Når du hopper på en fritstående trampolin, vil du typisk komme meget langt op i luften, og det vil ofte betyde, at du vil kunne glo lige ned i naboens have. Det er ikke sikker, de vil sætte stor pris på deres nedsatte mulighed for privatliv på deres egen grund.

En nedgravet trampolin betyder, at du vil komme noget mindre op i luften, og du vil derfor ikke komme til at rage op over hækken hvert sekund, når du hopper på den. Det er en god måde at sørge for, at forholdet til naboen reddes.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
dali-1272141_640

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides