Oplev en lækker kombination af mad og øl i hjertet af København

Annonce:

Om du er til smagen af bitterhed, blomster eller bare gerne vil have den bedste øl i byen, byder Nørrebro Bryghus dig velkommen. Bryghuset, der er blandt de første mikrobryggerier i Danmark giver dig muligheden for at opleve en ølsmagning i særklasse hvor du får smag på alle humlens vidunderlige nuancer. Med en ølsmagning hos Nørrebro Bryghus er du garanteret en god aften fuld af smag, hygge og samvær. Læs mere her om Nørrebro Bryghus.

Ølsmagningen er perfekt til en hyggeaften sammen med vennerne, kæresten, veninderne eller til den første date. På Ryesgade 3 i København ligger Nørrebro Bryghus hvor øl ikke bare er øl. Det er derimod en boblende og berigende fundamental del af livet. Her er ølsmagning ikke (nødvendigvis) en lukket herreklub, men en invitation til samvær, oplevelser og tid brugt godt sammen.

Ølsmagning kan også blive til en sjov familieoplevelse, hvis I vil opleve Københavns bedste øl sammen. Her kan det i særlig grad anbefales at deltage i et af Nørrebro Bryghus’ foredrag om øllets historie og udvikling, som selvfølgelig kombineres med en ølsmagning af de gyldne dråber.

Ølsmagning hos Nørrebro Bryghus afholdes løbende og kan nemt bookes via hjemmesiden. Hvis I er minimum 8 personer eller eksempelvis på en herretur, kan I med fordel booke jeres helt egen, private ølsmagning. Brygning af øl kan være en kompleks proces, men det er ølsmagning ikke. Med kyndige beertenders får du serveret et udvalg af øl og imens dråberne glinser, får du en udførlig forklaring om brygningsprocessen og øllets kvalitet. Sluk tørsten og smag øl, som du aldrig har smagt før.

Hvis tanken om øl får dit mundvand til at løbe efter den guddommelige, gule, drik, bør du bestemt også overveje at kombinere ølsmagningen med en middag hos Nørrebro Bryghus’ helt egen restaurant. Her bliver øl kombineret med udvalgte retter, som giver en fantastisk helhedsoplevelse af øllets muligheder. Er du veganer? Intet problem, Nørrebro Bryghus har en 4-retters vegansk menu, som du kan skåle over.

Efter et besøg hos Nørrebro Bryghus mister dåseøl fra grænsen sin charme. Til gengæld får du viden omkring øl, som du kan blære dig med til den næste privatfest over dårlige dåseøl. Ølsmagningen er en opgradering af dine smagsløg fra at drikke gul vand med brus, til en aktiv beslutning omkring høj kvalitet, fylde og god smag. Øl bliver aldrig det samme igen.

Hos Nørrebro Bryghus skåles der hver dag over god smag, gyldne dråber, gode tider og godt samvær. Det er en oplevelse som du og dine smagsløg, ikke kommer til at glemme foreløbig.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
Påskefrokost i København
5

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides