Pimp din københavnerlejlighed op

Indlæg

Hvis du har været heldig og har fået en rigtig lækker lejlighed i København, som du kan se dig selv bo i i mange år, så skal du selvfølgelig også have den indrettet lige som du gerne vil have. Hvis du gerne vil have noget inventar til din lejlighed, som giver den et friskt pust og som er lidt ud over det sædvanlige, så bør du kigge med her. Vi giver dig nemlig tre råd til, hvordan du finder unikke ting til din københavnerlejlighed.

Find guld til billige penge på auktioner

En lejlighed i København er som bekendt ikke just billig. Derfor står du måske og vil gøre indretningen så billig som muligt samtidig med, at du gerne vil have nogle ordentlige ting. Hvis det er tilfældet, så bør du vende blikket mod auktioner. Her kan du typisk finde en masse fede ting. Ved at byde penge på en auktion fremfor at købe tingene i en butik, har du mulighed for at spare en masse penge.

Samtidig er det tit muligt at finde ting, som ikke alle andre har. Derfor er det en fin måde at finde ting, der får din lejlighed til at skille sig ud. Dog skal du være hurtig om at slå til, når du vil finde ting på auktion, da der ofte kun er en af hver ting.

Led efter glemte skatte på loppemarkeder

Et andet sted hvor du kan finde ting til få penge er på loppemarkeder. De ting du finder på loppemarkeder har ofte nogle år på bagen, men det gør dem ikke mindre fantastiske. Du ved aldrig helt hvad du finder på et loppemarked, og det er med til at gøre det lidt sjovere. På den måde kan du finde ting du ikke vidste, at du manglede, men som passer perfekt ind i din lejlighed.

Det at være på loppemarked, kan godt tage lidt tid, men den tid er godt brugt ud. Hvis du har sans for at finde de helt rigtige ting, så er der mange penge at hente. Derudover kan det være en rigtig hyggelig aktivitet, som man kan gøre med familie eller venner.

Søg efter det du mangler på Facebook

Nu til dags foregår mange ting på sociale medier, og køb og salg af genstande er ingen undtagelse. Der findes for eksempel mange grupper på Facebook, hvor der bliver solgt diverse ting. Typisk er disse grupper specificeret, så de kun er for folk, der for eksempel vil købe eller sælge noget i København.

De ting der bliver solgt i grupper på Facebook er ofte billige eller sågar gratis. Ligesom på loppemarkeder og auktioner er der meget forskelligt, hvad der bliver solgt i disse grupper, men det kan helt sikkert være værd at holde øje med. Fordelen her er, at de fleste allerede bruger de sociale medier, og hvis man melder sig ind, så får man ting, der er sat til salg, direkte ind i sit feed, og behøver altså ikke at gøre noget aktivt.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Broens-gadek%C3%B8kken-sk%C3%B8jtebane

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides