Professionel pensionsrådgivning der er til at forstå med APC Forsikringsmæglere

Annonce:

Hvordan og hvorledes er det nu med alt det pension? Hvis du også synes, at hele pensionsverden er svær at holde styr på, så er du ikke alene. Når snakken handler om pension, så kan det være svært ikke at miste overblikket. Denne artikel handler om APC Forsikringsmæglere, og hvordan de hjælper med at optimere danskernes pension og samtidig stå for alt det praktiske ved din pension.

Lad APC Forsikringsmæglere stå for din pension

APC Forsikringsmæglere A/S er en dansk pensionsmægler med en mission, og det er at sørge for, at danske arbejdstagere får så meget som muligt ud af deres pensionsordning. Det lyder næsten utroligt at sige, men APC Forsikringsmæglere har gjort det lettere for danskerne at optimere deres pension. De har nemlig fundet et stort hul i markedet, så du kan få priser og ydelser, der ellers tidligere kun har været muligt, hvis du har din pension gennem dit arbejde.

Faktisk forvalter APC Forsikringsmæglere mere end 23 milliarder kroner af kundernes  pensionsmidler. Det betyder, at de kan holde pensionsomkostningerne nede, når de skal forhandle med andre pensionsselskaber om de gode priser og rabatter – og så er det jo nemmere at forhandle med 23 milliarder end med f.eks. 1 million.

I sidste ende er det gode nyheder for dig, for det kommer nemlig din pensionsopsparing til gode med lavere omkostninger. Det betyder, at du har flere penge til at nyde din tilværelse med, når pensionsalderen på et tidspunkt rammer.

APC Forsikringsmæglere er den største pensionsmægler for private i Danmark , og derfor har de naturligvis også mange kunder, der skriver anmeldelser om dem. Følg linket, og se alle anmeldelserne af APC Forsikringsmæglere. Så kan du med egne øjne se de mange glade kunder, som de har. Hvis du allerede er kunde ved APC Forsikringsmæglere, så kan du jo også skrive din egen anmeldelse af dem.

Altid uvildig rådgivning fra APC Forsikringsmæglere

Hos APC Forsikringsmæglere får du uvildig pensionsrådgivning, men hvad betyder det så? Det betyder, at de ikke er afhængig af nogle andre pensionsselskaber eller andre aktører på markedet. Derfor kan du få den mest optimale pensionsordning, der passer specifikt til dine ønsker og behov.

Med uvildig rådgivning fra APC Forsikringsmæglere får du de bedste forudsætninger for, at du kan nyde dine år på pension, og at du faktisk får noget for dine penge. APC Forsikringsmæglere har ikke et ønske om at sælge dig et bestemt produkt, og de har således heller ingen økonomisk interesse i, hvor du placerer dine pensionsmidler.

Den eneste interesse de har er, at du har den mest optimale pensionsordning og at du er tilfreds med den løbende pensionsrådgivning, som de tilbyder dig. Med andre ord betyder det, at de sidder på samme side af bordet som dig, når de forhandler priser og rabatter med pensionsselskaber. På den måde får du den optimale løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Der er dermed mange gode grunde til at vælge APC Forsikringsmæglere. De tilbyder desuden bl.a. følgende:

● Nogle af de laveste pensionsomkostninger

● 100% uvildig og løbende rådgivning om din pension

● Løbende overvågning af din pensionsordning

● Mulighed for dig frit at vælge mellem pensionsselskaberne

Således bliver det altså de enkelte kunders individuelle interesser, som kommer i fokus ved APC Forsikringsmæglere. Det er gode nyheder for dig, så du får mest muligt ud af din pension med uvildig rådgivning fra en uvildig pensionsmægler.

Du kan tjekke APC Forsikringsmæglere A/S på proff.dk. Her kan du se mere på virksomhedens specifikke nøgletal. APC Forsikringsmæglere har en omsætning på næsten 170 millioner kroner, og det betyder, at du kan roligt kan lade dem stå for din pension med deres sunde økonomi.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
Påskefrokost i København

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides