Rejs billigt fra København til Lissabon – med Rejsegaranti!

Indlæg

Skal du på en velfortjent ferie, kan det være, at Lissabon skal være rejsedestinationen. Du kan nemlig rejse billigt fra København til Lissabon, hvis du vil opleve den spændende storby.

Lissabon; en blanding mellem gammelt og nyt

Lissabon er Vesteuropas ældste hovedstad, og derfor byder den på mange charmerende kvarterer. I det 16. århundrede var Lissabon Europas handelscentrum, og dette kan man stadig se spor af den dag i dag.

Dog er der også sket en stor udvikling i Lissabon, og du kan således også finde moderne områder. Dette skaber en sjov kontrast hvilket betyder, at du kan få det hele på din ferie til Portugals hovedstad. Rejs til Lissabon med Escapeaway, hvis du er klar på en spændende ferie.

Vejret i Lissabon

Rejser du til Lissabon mellem maj og september, kan du godt forvente sol og høje temperaturer. På den tid af året vil der nemlig typisk være et sted mellem 21 og 28 grader. I løbet af juli af august kan temperaturen stige til 38 grader, og dette er således ikke de bedste måneder at rejse i, hvis du gerne vil være aktiv.

Mellem oktober og april kan du forvente, at Lissabon har sine koldeste og vådeste måneder. Dog ligger dagstemperaturen i gennemsnit på 13 grader i den køligste måned. Derfor vil du altid rejse ned i varmen, hvis du rejser fra København.

Lissabons syv høje

Ligesom Rom er Lissabon bygget på syv høje. Det vil sige, at du får et væld af forskellige udsigtspunkter, når du besøger den charmerende storby. Disse udsigtspunkter kaldes miradouros, og de er bestemt et besøg værd.

Står du oppe på toppen af en høj, kan du få et virkelig flot kig over byen tage. Derudover lægger der på nogle af højene store, historiske fæstninger og på den måde, kan du også blive klogere på Portugals kultur.

Gode shoppingmuligheder

Portugisere er glade for at gå i smart tøj og sko, og det kan man i den grad se på deres shopping-kultur. Der findes nemlig mange forskellige shoppingcentre, og for det meste kan du forvente høj service. Mange af shoppingcentrene har åbent til midnat, og dermed har du mulighed for at nyde solen i ro og mag i løbet af hverdagen.

Desuden kan det være en stor oplevelse at besøge et lokalt marked, når du er på ferie i Lissabon. Her er det nemlig muligt både at købe varer af ældre dato, men du kan også finde kopivarer til billige priser. På den måde er der noget for enhver smag.

En billig ferie

Gør du brug af den billige rejse fra København til Lissabon, har du en rigtig billig ferie i sigte. I følge Danmarks Statistiks prisindeks er Portugal det billigste land i Sydvesteuropa, når det gælder dagligvarepriser. Det vil sige, at du også kan forvente relativt lave priser på mad og drikke på restauranter.

Da Lissabon er en havneby, kan du naturligvis forvente, at der er god fisk på menukortet. Dog findes der også rigtig mange lækre kødretter. Hvad end du er til, kan du derfor godt forvente, at dine smagsløg bliver forkælede.

Når du er på ferie

Mens du er afsted, kan det godt betale sig at tage internettet i brug. Her kan du nemlig læse diverse anmeldelser og på den måde blive klogere på hvilke oplevelser, der er et visit værd.

For eksempel kan det være en rigtig god idé at søge på nettet, hvis du er på udkig efter en stor kulinarisk oplevelse. Her kan du nemlig se, hvad folk mener om maden på de forskellige restauranter og bruge disse udtalelser som en rettesnor. Sandsynligvis vil du opdage nogle små hyggelige steder, som du aldrig havde fundet i virkeligheden.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides