Sådan gør du din garderobe sommerklar

Annonce:

Sommeren står efterhånden for døren, og det betyder, at vi skal begynde at finde sommertøjet frem fra gemmerne. Sommetider kan det dog være, at man får en ubehagelig overraskelse i denne proces. Det kan for eksempel være, at shortsene ikke længere passer, eller at de blot er blevet håbløst umoderne. Her kan du blive klogere på, hvordan du gør din garderobe sommerklar.

De helt rigtige detaljer

Skal du gøre dig klar til den (forhåbentlig) gode, danske sommer, er det en god idé at have styr på dine accessories. Bliv sommerklar med ure fra ditur.dk. Ure er nemlig nogle af de detaljer, som for alvor kan få din stil til at stå frem.

Inde på hjemmesiden finder du et bredt udvalg af ure fra forskellige mærker. Her kan du blandt andet stifte bekendtskab med de eksklusive Armani ure. Armani ure er ikke de billigste ure, som du kan finde. Til gengæld er det ure, som har en udsøgt kvalitet og smukt tidløst design. Derfor vil de fleste mene, at pengene er givet godt ud, hvis de bliver brugt på et Armani ur.

Ryd ud i dit klædeskab

Skal du gøre klar til sommeren, er det en god idé at rydde ud i dit klædeskab. Der er nemlig ingen grund til at have tøj liggende, som du ikke længere kommer til at gå med. Her kan der blandt andet være tale om sommertøj fra sidste år, som ikke længere passer i størrelsen.

For at du skal beholde dit tøj, er det nemlig vigtigt, at det er noget, som du har lyst til at gå med. Har din stil ændret sig, kan det være bedre at sælge tøjet videre eller give det til en genbrugsbutik. På den måde er der nemlig nogle andre, som kan få glæde af dit tøj.

Hvad har du brug for?

Skal du gøre din garderobe sommerklar, er det en god idé at overveje, hvad du egentlig har brug for. Ved at tænke over dit behov, kan du nemlig styre din shopping i den rigtige retning. Det kan for eksempel være, at du har brug for en sommerkjole og en let jakke.

I København findes der et væld af forskellige genbrugsbutikker, hvor du har mulighed for at slå dig løs. Det smarte ved disse butikker er, at du får utrolig meget for pengene, og at du samtidig er god mod klimaet. Her er altså tale om den rene win-win situation.

Hent inspiration udefra

Moden ændrer sig hele tiden. Derfor er der ingen garanti for, at sidste sommers trends gør sig gældende i år. Vil du gerne gøre din garderobe sommerklar, er det derfor en god idé at hente inspiration udefra.

Dette kan du blandt andet gøre online, men du kan også kigge i blade og magasiner. Ved at kigge her kan du nemlig blive inspireret til, hvordan din garderobe skal tilpasses denne sommer. Der er ingen, der siger, at du nødvendigvis skal følge alle de nye trends. Dog kan det være sjovt at holde øje med, hvad der mon bliver in i år.

I samme kategori

pexels-andrea-piacquadio-1843752
pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover-2
tacos-369179_960_720

Forsiden netop nu

cover-2
manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-2
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides