IndlægHvis du læser med her, er der stor sandsynlighed for, at du er en af dem, der er blevet sendt hjem fra skole eller arbejde pga. Coronavirus. Her i København er det ikke mange, man ser gå udenfor, og menneskemylderet er pludselig blevet meget mindre. Indtil videre er det to uger, at vi skal sidde derhjemme og finde på noget sjovt, og når man har spillet ludo for syvende gang, er det måske tid til at finde på noget nyt.

Gør hovedrent

De to uger kan lige så godt bruges på noget fornuftigt, så hvorfor ikke gøre hovedrent? Få støvet af dér, hvor der ikke er blevet støvet af i månedsvis og sørg for en god omgang gulvvask. Det er også en god mulighed for at få vasket dyner og puder, som helst skal vaskes 1-2 gange om året. Selvom det er en dårlig situation for alle parter at være i lige nu, kan man i det mindste få et skinnende hjem, inden ugen er omme.

Spis take away

Fordi vi er blevet sendt hjem fra skole og arbejde, er det ikke den bedste idé at spise på restaurant, hvor der kan komme mange mennesker. Men det er en god undskyldning for at bestille take away. På Altombyen kan du finde lokale restauranter, hvor du kan se om du kan få take away. Så er aftensmaden klaret, og I kan gøre noget ud af aftensmaden uden at skulle bevæge jer udenfor. Samtidig støtter du også restauranterne, som i disse dag nok ikke får mange besøg.

Find en ny hobby

Når man alligevel skal sidde indenfor, kan man lige så godt fordybe sig i noget. Det kan være bøger eller en god film, men der er selvfølgelig også grænser for, hvor mange film man kan se på en dag. Derfor kan det være godt at finde på et nyt projekt. Det kan være, du altid gerne har villet lære at strikke? Eller at du altid gerne har ville lære at lave surdej, men aldrig har haft tid til det?

Uanset hvad, er de to uger her en mulighed for at få gjort det, man altid gerne har villet, men aldrig har haft tid til.

Gå en lang tur

Fordi man ikke kan mødes med sine venner indendørs, kan man jo passende møde udendørs med god afstand. Gå en tur i skoven og få noget frisk luft. Det er en god måde at mødes med vennerne på, uden at man kommer til at smitte hinanden.