Sådan bliver du helt klar til vinter

Annonce:

Vinteren er lige om hjørnet, men det at blive klar til vinter, har en helt anden betydning, når man har fået små børn. Børn vokser i et forrygende tempo, og der er flere og flere ting, der skal ordnes og købes hvert år. Her kan du læse mere om, hvad du skal have styr på, når du skal blive klar til vinter, så du kan gå vinteren i møde med ro og overskud.

Lav en optælling

Et godt sted at starte er at lave en optælling af, hvad I allerede har af vinterudstyr derhjemme. Når du får et overblik over hvor mange flyverdragter, huer, vintersko og tørklæder I allerede har, kan du begynde at sortere i det. Det er en god ide at prøve tingene inden man eventuelt smider det til genbrug. På den måde kan man være sikker på, hvad der skal sorteres fra og hvad der skal lægges til genbrug.

Man kan tænke på det som en form for vareoptælling, så man har det fulde overblik, inden man går amok i at købe nyt. Det er selvfølgelig meget sjovt både at købe og få nye ting, men det kan hurtigt blive dyrt, hvis man skal købe nyt hvert år.

Kan det beholdes en sæson mere?

Selv om den populære farve fra sidste år ikke rigtig appellerer mere, og hvis tøjet nu passer, så kan man sagtens overveje at beholde det en sæson mere. Det er også vigtigt, at børn lærer, at man ikke bare skal smide ting ud, når man har lyst til noget nyt.

Når det er sagt, så er der bare på tide med noget nyt en gang i mellem. Børn vokser som sagt meget hurtigt, og derfor skal man finde en god løsning med det tøj og de ting, der ikke passer mere. Det kan for eksempel være at give det til genbrug, eller gemme det til yngre søskende. Det kan også sælges, hvis det er i forholdsvis god stand gennem for eksempel DBA.

Køb nyt for sæsonen

Når man har fundet en løsning på, hvad man skal gøre med de gamle ting, kan man gå i gang med at finde de nye. Der kommer hele tiden nye, sjove og gode flyverdragter på markedet og selv hvis det kun er for èn sæson, er det en god investering, fordi man har den på hele vinteren. Det samme gælder for et par gode vintersko. Her skal man fokusere på kvalitet og sørge for at investere i noget der holder hele vinteren, og måske også til næste år, hvis barnet stadig kan passe dem.

Det er altså en god ide at få et godt overblik over, hvad man faktisk har, inden man går i gang med at købe nyt. Så ved man også, hvad man måske skal investere lidt ekstra i. Det er også en god mulighed for at se, hvad der gik i stykker sidste år, og hvad man måske skal lade være med at købe igen og heller finde et godt alternativ. Når man har overblik, så minimerer man også muligheden for at lave fejlkøb, og man har en meget mere velfungerende vintergarderobe til børnene.

Det behøver altså ikke være mere kompliceret end som så at blive klar til vinter, der er lige om hjørnet.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides