Sådan får du god internetforbindelse i København

Annonce:

De fleste københavnere er meget afhængige af internettet i dag. I reglen bruger vi rigtig meget tid online, både privat og på arbejdet. Derfor kan en dårlig forbindelse virkelig trække tænder ud, og i en storby som København, hvor folk bor tæt, kan der desværre være visse udfordringer. Vil du gerne komme dem til livs og få en god forbindelse? Så læs med her.

Vi boltrer os på det store internet som aldrig før, og det kommer nok ikke til at ændre sig lige foreløbigt, hvis nogensinde. Vi er derfor enormt afhængige af en god internetforbindelse, og derfor findes der også mange udbydere, tips og tricks. Du får et par af dem her.

Har du overvejet en fiberforbindelse til erhverv?

Internet med fiberkan være en god løsning, når det kommer til arbejdslivet. I virksomheder kan man godt have problemer med, at andre forretninger eller private bruger de samme linjer til at komme online. Det kan gøre forbindelsen meget langsom og nærmest skabe en form for trafikprop.

Det kan man imidlertid komme udenom med en hurtig fiberforbindelse. Globalconnect er et godt eksempel på et firma, der leverer disse løsninger til erhverv. Noget af det, de bryster sig af, er en meget høj hastighed på upload og download, samt en stabil forbindelse, uanset hvor mange medarbejdere, der benytter den.

Tips og tricks til internettet derhjemme

Man kan også opleve knas på forbindelsen derhjemme. Det er enormt irriterende, hvis man skal søge på det ene eller det andet, eller man forsøger at slappe af med en god serie. Det er nemlig ikke særlig afslappende, hvis forbindelsen hele tiden afbryder strømmen, eller billedet bliver kornet og dårligt.

Derfor kan du med fordel gøre brug af nogle smarte tips og tricks, der kan forbedre din forbindelse en smule eller en hel del. Hvis du har en router, kan du først og fremmest sørge for, at den står et sted, hvor forbindelsen kan løbe frit fra A til B. Det er bedst, hvis du kan se routeren, mens du bruger din enhed, og der ikke står en masse møbler i vejen.

Hvis forbindelsen skal kæmpe sig gennem borde- og stoleben, kan den nemlig blive dårlig. Det kan sommetider også hjælpe at løfte routeren lidt op i højden fremfor at have den stående på gulvet. At placere den bag en skabslåge eller en dør er et absolut no go.

Det kan også være en idé at skifte mellem forskellige GHz-linjer. Hvis du er på 2.4 GHz, så prøv at skifte til 5 GHz, eller omvendt. Det kan nemlig være, at den anden linje er mindre trafikeret, og det vil give dig en bedre forbindelse at skifte.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides