Sådan får du råd til gaver med afbetaling

Annonce:

Der er ikke noget bedre end følelsen af at give en gave, til en man holder af. Om det er ved juletid, til fødselsdag, eller måske bare fordi du gerne vil gøre en helt almindelig onsdag lidt mere ualmindelig, så er gaver altid gode at give. Det kan dog være svært at få plads til gaver i budgettet, især hvis de store mærkedage ramler sammen. Her kan det være en god idé at handle i butikker med klarna, hvor du kan købe gaverne på afbetaling og dermed udskyde betalingen.

Hvad er afbetaling?

Helt kort fortalt er afbetaling en aftale, du indgår med den pågældende butik om at betale for din vare senere. At købe på afbetaling er altså en nem måde at udsætte nogle afgifter, hvis man for eksempel ikke har råd til dem denne måned. Der findes mange forskellige betalingsløsninger for afbetaling, og en af dem er Klarna afbetaling.

Hvornår skal man købe på afbetaling?

Når du køber ting på afbetaling, betyder det, at du ikke betaler for varen lige nu, men at du skal betale for den senere. Alt efter hvilken afbetalingsaftale du indgår, er der forskellige regler og vilkår, som du bør sætte dig grundigt ind i, inden du laver aftalen. Du kan købe de fleste ting på afbetaling, men de fleste køber ofte dyre varer på afbetaling. Det kan for eksempel være, hvis ens fjernsyn går i stykker, og man gerne vil have et nyt med det samme, men endnu ikke har sparet pengene op. Så kan man købe på afbetaling og sprede udgiften lidt ud. Det er ikke alle butikker der udbyder afbetaling, så du kan med fordel kigge i Klarna shops.

Hvilke butikker udbyder Klarna?

Klarna er en af mange udbydere af betalingsløsninger for afbetaling og er en svensk virksomhed, men der findes også danske butikker med Klarna. Det er populært at købe på afbetaling, hvis man ikke har råd lige her og nu, og derfor er der også flere webshops der tilbyder Klarna afbetaling. Hvis du allerede nu ved, at du skal købe gaver og bliver nødt til at bruge afbetaling som betalingsløsning, så kan du med fordel undersøge, hvilke butikker der har Klarna afbetaling.

Hvad kan man købe på afbetaling?

Der er umiddelbart ingen grænser for, hvad man kan købe på afbetaling. Som sagt vælger de fleste at benytte sig af afbetalingsløsninger, når det drejer sig om køb af dyre varer. Det kunne for eksempel være en ny computer, hvis den gamle er brudt sammen. Det kunne også være en cykel, så du kan komme billigt frem og tilbage på arbejde. Der er dog ingen, der siger, at du ikke også kan benytte dig af afbetalingsløsninger, når det drejer sig om køb af gaver til dem, du holder af. Det vigtigste er, at du får lavet en afbetalingsaftale, som du kan efterleve og betale til tiden. Ellers kan du risikere, at der kommer yderligere tillæg og udgifter, som du ikke har råd til at betale.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover2
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides