Sådan indretter du en spisestue i stil med de hippe restauranter i København

Annonce

Spisestuen er et centralt rum i mange boliger, og det betyder også, at mange gerne vil skabe den helt rigtige stemning. Her kommer inspirationen mange steder fra, men særligt de hippe restauranter i København har formået at skabe hyggelige oaser, der emmer af god stemning.
Men hvordan indretter du din spisestue ligesom restauranterne? Det hjælper vi dig med lige her. Vi gør dig nemlig klogere på, hvilke elementer du bør overveje en ekstra gang, som er de helt afgørende i forhold til at skabe en stilren og moderne spisestue.

En god og behagelig spisebordsstol

Når det kommer til, hvad vi mennesker finder hyggeligt, handler en stor del af det også om, hvad der er komfortabelt. Derfor er det helt essentielt at vælge en spisebordsstol, der er både behagelig at sidde i og flot at se på. Mange restauranter vælger polstrede stole eller stole med flet, der netop er behagelige at sidde i, men som også er utrolig stilfulde, og hvor du med garanti kan finde en billig spisebordsstol.
Der findes mange forhandlere af flotte spisebordsstole, og her kan du blandt andet besøge vidaxl.dk. Her finder du nemlig et væld af forskellige modeller, der kan sit eget hver især, og du kan være sikker på at få gode priser.

Tekstiler og detaljer

Spisestuen handler ikke kun om de møbler, som du vælger. Det er også de små detaljer og de bløde tekstiler, der er med til at skabe en rar atmosfære at være i. Derfor skal du overveje tekstiler og detaljer, når du indretter spisestuen.

Med tekstiler mener vi både gulvtæppe, gardiner og tekstiler på bordet. Disse er med til at bløde rummet op og kan samtidig give en følelse af tryghed og hygge, når disse er valgt med omhu. Derudover skal du tænke over små detaljer som lysestager og blomster, der gør din spisestue hjemlig og rar at være i.

Den rette belysning

Til sidst kommer vi ikke uden om belysningen. Har du ikke det rette lys, kommer din spisestue til at virke mørk eller kold. Og netop lyssætningen er en disciplin, som mange restauranter har formået at løse til perfektion. Vælg en lampe, der giver et afdæmpet lys, der lyser nedad mod bordet, og som ikke kommer i vejen i gæsternes synsfelt.
Samtidig er det en god idé at vælge små lamper, som du kan tænde rundt omkring i rummet. På den måde skaber du et blødt lys, der omfavner rummet, og som lægger op til mange gode timer i den hyggelige og stilfulde spisestue.

I samme kategori

instrumenter
pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Påskefrokost i København
cover-2

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides