Sådan kan du finansiere københavnerturen

Annonce:

Foråret er lig med fridage, og det betyder, at en oplagt tur til Hovedstaden venter lige om hjørnet.  Her venter mange gode oplevelser, både når det gælder kultur, seværdigheder og ikke mindst restauranter. Det kræver dog, at man har finansieringen på plads, når man gerne vil reservere tid sådan en tur. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan få råd.

København har gennem de sidste par årtier udviklet sig meget, og hvis det er længe siden, man har været i hovedstaden, vil man blive overrasket over, hvor meget der er sket, og hvor dejligt der er i forhold til for år tilbage. Det betyder også, at København overordnet set er blevet dyrere, både når det kommer til alt fra boligpriser til restaurantbesøg. Derfor kræver det, at man har finansieringen på plads, inden man booker sin tur.

Foto: Pexels.

Overvejer du at låne?

En forlænget weekend i København er ikke gratis, og selv hvis man lever billigt, skal der nogle penge til. Her vil mange mene, det bedste er at spare sammen, men hvis det ikke kan vente, måske fordi man vil besøge et familiemedlem på Rigshospitalet, kan det være en mulighed at låne pengene.

Der er mange låneudbydere, og dermed også mange forskellige priser, så sammenlign dine lånemuligheder på Matchbanker og find det billigste, hvis du føler dig sikker på, at et lån er den rigtige løsning. Der kan være mange penge at spare ved at finde det billigste lån, og da et lån ofte er forbundet med høje omkostninger, er det værd at bruge lidt tid på at finde det billigste.

Når man vil undersøge sine lånemuligheder, kan man med fordel bruge en sammenligningsplatform som Matchbanker eller en af de andre, og her kan det være en fordel at gå efter en, der samarbejder med mange låneudbydere, så du derved får et større udvalg og dermed også et større prisspænd.

Hvis man vil låne, er det en god idé at gøre sig klart, hvad det egentligt koster at låne penge, og om man har råd til at betale lånet tilbage. Derfor kan man, når man angiver lånebeløb og løbetid, holde øje med de månedlige afdrag og sætte løbetiden, så afdragene lander på et beløb, man er sikker på at kunne overholde.

Det er dog også vigtigt at undersøge ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent og angiver, hvor meget der kommer oveni selve lånebeløbet til gebyrer og renter. Det er låneinstitutternes måde at tjene penge på, og her kan der som nævnt være store forskelle mellem låneudbyderne. Faktisk kan der være tusindvis af kroner at spare ved at vælge det billigste lån.

Vælg et centralt beliggende hotel

Uanset hvordan, du vil finansiere turen, skal du have et sted at bo, og her kan du med fordel vælge et hotel i nærheden af en station eller busstoppested for en af de centrale busruter. Du kan køre på dit rejsekort i alle hovedstadens transportmidler, så spring bare på både metro, S-tog og bus, men husk at tjekke ind først.

Inden du tager afsted, kan du overveje at lægge en plan for, hvad du gerne vil opleve i København, så du er sikker på at få noget ud af tiden. Skal du nyde et glas vin i Kulturtårnet på Knippelsbro eller måske en tur i teatret eller Tivoli? Skriv det ned og tag listen med.

I samme kategori

pexels-andrea-piacquadio-1843752
pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover-2
tacos-369179_960_720

Forsiden netop nu

cover-2
manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-2
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides