Sådan skaber du en bedre arbejdsplads for dine medarbejdere

Annonce:

Der er meget at sige om glade medarbejdere. Generelt får du meget bedre resultater, og så er der mange andre gode ting. Evnen til at kunne motivere dine medarbejdere, og ikke mindst dig selv, er en gave, der er uundværlig for at skabe de bedste resultater for din virksomhed. Dette giver nemlig arbejdsglæde, og giver dine medarbejdere en motivation for at yde deres bedste. Derudover bliver arbejdspladsen et meget bedre og rarere miljø at være i for alle parter. Læs nedenfor, hvordan du bedst muligt kan skabe en god arbejdsplads for dine medarbejdere.

Brug god tid på at rose dine medarbejde

Det siger næsten sig selv, men langt de fleste mennesker kan godt lide at få ros, fordi dette giver noget til selvtilliden. Dette skal særligt ikke underkendes på arbejdspladsen, fordi især her betyder det noget at få ros fra chefen, og dette motiverer en til at arbejde ekstra godt næste gang. Ros og anerkendelse virker nemlig opmuntrende, og kan derudover også løfte stemningen på arbejdspladsen. Derfor er det en rigtig god ide at bruge tid og energi på både at rose og give konstruktivt kritik til dine medarbejdere. Her er det også en rigtig god ide løbende at tilbyde feedback, hvor dine medarbejdere også har mulighed for at blive hørt.

Husk på at dine medarbejdere er mennesker

Det er rigtigt vigtigt at anerkende som leder, at ens medarbejdere har et privatliv ved siden af arbejdet, hvilket der skal være plads til. Det kan derfor betale sig at være fleksibel i forhold til deres privatliv, da det store samtaleemne lige nu er work-life balance. Derfor kan det betale sig at være fleksibel i dine medarbejderes arbejdstider, for dette vil skabe de bedste resultater på den lange bane. Flere undersøgelser peger på, at en glad medarbejder er langt mere effektiv en én, der ikke er det. Dette siger nok sig selv, for sådan er det i mange aspekter i livet, hvor jo mere tillid man får, jo mere tryghed giver dette, hvilket til slut også vil munde ud i meget bedre resultater. Derfor bør du som arbejdsgiver fokuserer på dette, da du, udover god stemning og godt humør på arbejdspladsen, også har noget at vinde økonomisk. Denne tendens ses på grund af langt mere effektiv arbejdskraft kombineret med noget lavere sygefravær. Derfor bør du behandle dine medarbejdere med respekt og tillid.

Skab en tryghed i coronaland

Det handler om at skabe en tryg arbejdsatmosfære – især i denne tid. Derfor er det så vigtigt, at du stiller de rigtige ting til rådighed, som for eksempel håndsprit og spritservietter. Når dine medarbejdere har adgang til dette, vil de med sikkerhed blive gladere, mere effektive og engagerede i deres arbejde.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides