Send en lækker gavekurv til en særlig person

Annonce:

En gavekurv fyldt med lækkerier, er en oplagt gaveidé til de fleste anledninger. Gavekurven kan fyldes med alt lige fra vin, chokolade, konfekture, blomster og specialøl. Sammensætningerne kan matches lige præcis til modtageren som du kender og ønsker at overraske ved at sende en gavekurv. Der kan endda puttes en fin plante i gavekassen, så der også er noget pænt at kigge på ud i fremtiden. Kort sagt, så er der et væld af muligheder når du ønsker at sende en flot gavekurv. Det er bare op til dig, hvad du synes at gavekurven skal indeholde.

Gavekurve til festlige lejligheder i København

Kender du nogen, der skal fejre fødselsdag, jubilæum eller måske skal giftes, så er det oplagt at fejre det med en stor og flot kurv med lækkerier og blomster. Bloomit leverer gavekurve og blomsterhilsner i hele København, og de leverer også gerne for dig. Når du bestiller hos Bloomit, så støtter du de lokale blomsterhandlere i København, da det er en lokal blomsterforretning tæt på leveringsadressen, der vil stå for at pakke gavekurven og levere den til modtageren. Bloomit bringer ud til alle anledninger, og derfor kan du også bestille en gavekurv til specielle lejligheder. Der er gavekasser i alle prisklasser, og med indhold der kan passe til enhver smag.

Send en kurv med blomster i København

En kurv blomster eller en kurv med både blomster og lækkerier, sætter de fleste pris på at modtage. På den måde forenes både noget lækkert til ganen og lidt sødt og smukt at kigge på, som kan minde modtageren om den gavekurv, du valgte at sende.

Hos Bloomit kan du bestille gavekurve, der både indeholder blomster og lækkerier, men også med en smuk grøn plante. Det er helt op til dig at vælge den gavekurv, du ønsker at få bragt ud. Når du bestiller, kan du skrive din personlige hilsen i et kort, så bliver det hele pakket fint sammen til gave og bragt til modtageren på den adresse du har oplyst. Du kan få bragt gavekasser og -kurve ud på privat- og erhvervsadresser i hele København.

Blomsterkurve og gavekasser til enhver anledning

Måske har du familie og venner i København, der fortjener en opmærksomhed af den ene eller anden årsag, eller bare fordi. Der behøver ikke altid at være en grund til at sende en blomsterhilsen. Vi kender det nok alle, at vi plejer at sende en gave i festlige anledninger, men prøv at overraske uden en egentlig anledning – det vil helt sikkert blive værdsat af modtageren, der ikke regner med at modtage en gave uden en egentlig anledning.

Bestil allerede i dag, så sørger Bloomit for at få sendt gavekurven afsted til én, du holder af.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
Aire-1

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides