Annonce:

Overvejer du at få installeret elevator i din trappeopgang - og bor du måske i et ældre etagebyggeri? MinElevator er et elevatorfirma i København, som kan hjælpe dig med rådgivning og vejledning i hvilken elevator der er bedst at installere, samt give dig et indblik i priserne og montering. De klarer alt, lige fra idé til handling. Det kan eksempelvis være at du overvejer at få monteret en bagtrappe elevator, men har nogle afklarende spørgsmål - her står MinElevator også klar til at hjælpe dig. For at få fuldført opgaven bedst muligt er der først og fremmest nogle indledende spørgsmål som skal afklares.

Dette kan typisk være spørgsmål som:

  • Hvor kan elevatoren indbygges – i bagtrappen, hovedtrappen eller udvendigt?
  • Hvad koster en elevator?
  • Hvad er forskellene på en lift, elevatorlift og elevator?
  • Hvad er fordelene ved at vælge en elevator fra et af de førende mærker?
  • Støjer en elevator?

Alt dette og meget mere, kan MinElevator hjælpe dig med at besvare.

Elevator i bagtrappen

Nogle ønsker at placere en elevator i bagtrappen, eller i hvert fald der hvor bagtrappen tidligere var placeret. Dette kan der være flere grunde til. Ét af dem er at du så får direkte adgang til lejligheden og kan gå fra at have stilt din cykel i kælderen, direkte til elevatoren og op i lejligheden. Altså en god og praktisk løsning, der lynhurtigt tager dig til femte sal. Størrelsen på en elevatorkabine monteret i bagtrappen vil være så elevatoren kan rumme fire til fem personer, og at der ligeledes kunne være plads til klapvogn, kørestol eller rollator, så de gangbesværede eller børnefamilierne får nemmere ved at komme op til deres lejlighed. Monteringen af elevatoren vil foregå således, at i stedet for bagtrappen indbygges en elevator dér hvor trappen tidligere var placeret. Ofte beholdes reposet, der i stedet forvandles om til en lille elevatorentré. I nogle tilfælde er trapperummet ikke så dybt og derfor er det fordelagtigt at installere det således at du får direkte adgang fra elevatoren til lejligheden - og elevatoråbningen derfor næsten bliver din hoveddør til lejligheden.

Pris

Når det kommer til at fastsætte en pris, er der flere forhold der spiller ind - man skal dog forvente en pris omkring kr. 1,8 mio. for én elevator. Hvis der skal monteres flere elevatorer, så bliver prisen nogle hundrede tusinde lavere pr. elevator for de efterfølgende. MinElevator kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på etablering af elevatorer i jeres gamle etagebyggeri.