Spar penge ved at samle dine lån

Sponsoreret af Lead Supply

Igennem livet ansøger nogle personer om mindre lån, for at få en hjælpende hånd i svære situationer. Det kan resulere i at man år senere har flere lån med forskellige renter, tilbagebetaligner og tidsperioder. Alt dette kan gøre det besværligt, dyrt og uoverskueligt at overskue i en måske i forvejen travl hverdag.

Hvis man bor i storbyen, har en bil, en familie og hvad livet ellers byder på, er der nok regninger at betale. Mange har i forvejen et større lån gennem banken, måske et lån til bilen, men nogle har samtidig også flere små lån der ofte har den største rente. Disse kan for mange gøre det svært at følge med, og for nogle gøre at man ikke kan betale alt tibage måned efter måned.

En løsning for personer der er endt i sådanne situationer er at samle sine mindre lån til ét større lån. Ved at samle dine mindre lån til et større lån gør at du fremover kun skal fokusere på det ene lån, fremfor adskillige små lån. Du vil selvfølgelig stadig have dine eventuelt andre større lån, men de små lån vil være samlet til ét. Fordelen ved samlelån er, at den samlede rente i mange tilfælde vil være lavere end hvad den var førhen. Dermed vil man spare penge ved at sammenlægge sine lån.

Låneguiden har samlet dine låneudbydere der er verificeret, samt godkendt, så man som forbruger undgår at ansøge om et samlelån hos en forbruger der ikke lever op til de krav der er til låneudbydere. Dermed kan man i større sikkerhed undersøge de forskellige låneudbydere på oversigten.

Når man kigger de forskellige muligheder igennem, kan det virke uoverskueligt med de nøgletal der florerer, samt de forskellige tal der er at forholde sig til. Her kan det være relevant blot at se hvad ÅOP’en ligger på. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og summerer altså alle omkonstnignerne der er ved lånet i procent. Derudover er tilbagebetalingstiden også relevant at holde øje med, så du ved hvor lang tid du har til at tilbagebetale et eventuelt lån.

At ansøge om et lån skal overvejes grundigt

Hvis man ansøger om et lån og bliver godkendt, er det vigtigt at vide hvad man siger ja til. For et lån er ikke blot de penge man modtager, men også den rente der skal betales for at låne pengene. Det sker gennem månedlige tilbagebetalinger, som skal overholdes hver måned for at der ikke kommer konsekvenser. En konsekvens kunne i værste fald være at havne i RKI, samt at modtage ekstra gebyrer for ikke at overholde låneaftalen.

Derfor er det altid vigtigt at overveje konsekvenserne ved ethvert lån man tager, før man ansøger, samt om ens budget kan holde til at tilbagebetale lånet efter den aftale man laver.

I samme kategori

pexels-andrea-piacquadio-1843752
pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover-2
tacos-369179_960_720

Forsiden netop nu

cover-2
manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-2
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides