Stort salg af drivhuse under corona i København

Annonce:

I Corona tiden er salget af drivhuse steget gevaldigt, dette kan man da sagtens forstå, da drivhuse er hyggelige at have stående i haven, og hvem elsker ikke friske grøntsager. Samtidig har vi under isolation haft tid til at passe haven lidt ekstra, og derfor er det faktisk gået op for mange af os, at vi egentligt gerne ville indrette haven lidt ekstra, og dermed også gerne investere i et drivhus, nu hvor man også har tid til at holde styr på det. Sidder man i en lille lejlighed i København og agre sig over at man ikke har en stor grøn have så man kan få et drivhus, så er der heldigvis andre muligheder, som du også kan læse mere om her.

Drivhuse i lejlighed

Det kræver faktisk ikke en stor grøn have som mange måske tror, for at have et drivhus, sider du i en lejlighed kan du sagtens også fat i et drivhus, hvis du blot har en lille altan. Mange steder sælger de nemlig minidrivhuse, dette kan sagtens være på en lille altan, og er derfor nemme at have med at gøre. Selvfølgelig kan der ikke gro lige så meget, som i de store, men de giver altså en del, og man får den hyggelige fornemmelse af at have et drivhus, og lidt at passe på solskinsdagene. Har man ikke en lille altan, kan det være at der er en fælles gård tilknyttet komplekset, her kan du nok allierer dig med nogen, og måske endda få installeret et stort drivhus til deling mellem et par familier. Dette har flere fordele da du både får nogle grøntsager, men du skal ikke lave lige så meget arbejde, da alt ansvaret med pasningen altså ikke hænger på dig alene. Der findes altså ingen undskyldninger for ikke at få købt et drivhus med det samme. Du kan her finde et perfekt drivhus.

Fordele med at købe et drivhus

Der findes en masse forskellige fordele ved at købe drivhuse, dette er bl.a. det direkte udbytte du får fra dem, du får altså lov til at høste grøntsager og får derfor en miljøvenlig måde at gro de bedste og mest friske grøntsager på. Drivhusene kan dog også bruges til andet. Du kan f.eks. sætte et par stole og et bord derud, for at sidde en eftermiddag i læ, det kan derfor kun anbefales at investere i et drivhus.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides