Sund take away på Østerbro

Annonce:

Orker du virkelige ikke at finde på hvad aftensmaden skal bestå af i dag? Nogle dage har man bare ikke engang energi til at smutte ned i netto og købe ind og da slet ikke til at finde på en ret og rent faktisk tilberede maden. Men hvad gør man så hvis man heller ikke ønsker at falde i den fedtede fælde og købe usund fast food?

Læs også: Københavns bedste pizza.

Kan sund kost og take away kombineres?

Rigtig mange er opmærksomme på deres kost, fordi de mærker hvor meget godt det gør for dem at spise sundt og varieret. Det er klart at der som regel stadig er plads til at kunne hygge sig med usunde lækkerier en gang imellem, men for at kosten nytter noget må man også gøre lidt for at holde sig til den.

De dage hvor mad fantasien og overskuddet er helt i bund er man ofte i ekstra stor fare for at ringe ned til det lokale pizzaria også selvom det måske slet ikke er pizza man egentlig har lyst til. Men det er bare så nemt.

Heldigvis findes der også meget sundt take away på Østerbro og andre steder i København.

Sund, mættende og nærende take away

Som eksempel kunne man nævne et sted som Kcal Factory, der blandt andet findes på Østerbro men også flere andre steder. Her kan man finde alle mulige lækre salater og sandwiche. Der er fuld smæk på grøntsagerne og de sunde kostfibre, så du kan føle dig mæt og på toppen i lang tid efter. Du skal ikke være bange for at den salat du får, blot er en omgang iceberg salat vendt i en masse dressing. Nej der er fokus på hvordan de grove grøntsager virkelig kan mætte en og give en masse god næring. På denne måde er der energi til resten af dagen eller aftenen, fordi kroppen har fået nogle gode ting at arbejde med.

Dermed kan du være doven og undgå selv at lave mad, men samtidig ikke gå på kompromis med dine sunde madvaner. Det er da et win.

Fokus på indpakningen ikke bare maden

Noget andet godt som en del restauranter og take away steder er begyndt at tænke på og fokusere på, er hvad de pakker maden ind i. Det er ikke kun moderne med sundt take away, men også at sørge for at indpakningen er enten genanvendelig eller lavet af materiale der nemt nedbrydes. På den måde kan ens klima samvittighed også have ro, selvom man vælger take away løsningen en gang imellem.

For take away mad kommer unægtelig i en del mere emballage end når man selv er nede og handle. Derfor er det godt at vide at den nødvendige emballage alligevel kan gøres grønnere, så klimaet ikke belastes helt så meget.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides