Tid til et afbræk fra Københavns byliv? Kom ned i gear rundt omkring på Sjælland

Trænger du til lidt afveksling fra den pulserende københavnske bymidte? Oplevelser på Sjælland er der rigeligt af, og det er ikke kun i København, du finder dem. Her kan du få inspiration til, hvor du kan tage hen, og hvad du kan bruge tiden på, hvis du ønsker at komme lidt væk fra København og opleve andre dele af Sjælland – for bare en kort stund.

 

Tag en tur i sommerhus i Nord- eller Vestsjælland

Sjælland har mange skønne sommerhusområder, hvor du har mulighed for at leje et sommerhus og nyde ægte sommeridyl. Langs den nordsjællandske kyst finder du flere populære sommerhusområder, heriblandt Gilleleje, Tisvildeleje og Hornbæk, hvorfra du kan have kort afstand til nogle af de allerbedste badestrande og mest populære badebyer i hele Danmark.

 

Vestsjælland har ligeledes mange hyggelige sommerhuse og er ideel at tage hen, hvis du ønsker at lægge længere afstand til den københavnske storby og finde maksimal ro i den omkringliggende natur. Her kan du også bruge noget af tiden på at besøge en af de spændende lokalmuseer eller eventuelt tage den korte sejltur over til Sejerø eller Nekselø og gå en dejlig tur.

 

Nyd friluftslivet på én af Sjællands mange hyggelige campingpladser

Har du brug for at komme lidt ud i den friske luft og helt ned i gear på budget? Så er det oplagt at tage på camping, hvor du kan nyde det mere simple liv og bruge din tid på at være til stede i nuet sammen med dine medcampister. Der findes en lang række af campingpladser rundt om på øen, så uanset om du har en foretrukken destination eller ønsker lidt ny afveksling, har du god mulighed for at komme afsted på camping på Sjælland.

 

Du behøver ikke engang at tage til den helt anden ende af Sjælland for at campere. Der ligger nemlig flere campingpladser kort fra København. I Rødovre ligger eksempelvis DCU-Camping, hvor du også kan lejer hytter, hvis du ikke er til at ligge i telt eller ikke har en campingvogn. Lidt syd for København finder du også både Ishøj Strand Camping, Hundige Strand Camping og Tangloppen Camping, hvor du har nem adgang vandet og strandene

 

Nyd luksus og wellness på hotelophold i Nordsjælland

Nogle gange har du fortjent at forkæle dig selv lidt ekstra. Blandt de mange oplevelser på Sjælland har du heldigvis god mulighed for at realisere dette og tage på et lækkert spa- og hotelophold. Du kan for eksempel tage turen nordpå, og snuppe en overnatning eller en weekend fyldt med wellness og luksus hos eksempelvis Marienlyst Strandhotel, Gilleleje Badehotel Skodsborg Kurhotel eller en af de andre indbydende hoteller, der tilbyder spa og meget andet. Her er bestemt selvforkælelse for alle pengene.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides