Tid til forandring – Flyt til København

Annonce:

Med den stilstand, som der har været for de fleste i denne Corona-ramte hverdag – ja, så indser mange, hvad reelt set har at gøre med, hvor de er og, hvad der så end måtte laves om på. Flere unge vælger også at ty mod storbyen og opbygge en hel ny tilværelse, som skal skabe rammen om deres nye liv. Ligegyldigt, hvilken af de to ovenstående situationer, du befinder dig i, så kan du med god grund læse med herunder, og se, hvordan du nemmest falder til i dit nye hood – København.

Bliv kendt i området

Det første du skal gøre, det er at kortlægge hvad der lægger rundt om din nye bolig. Inden du købte eller lejede dig ind, har du nok fornemt området du er flyttet til. Dette handler dog om, at du skal kunne finde vej. Gå derfor gode, lange ture i dit nærområde og find indkøbsmuligheder, veje/stier til skole og arbejde eller vejen til nærmeste metro. Samtidigt kan du gå på jagt og gå på opdagelse videre udenfor dit nærområde, så du rigtig kan blive stedkendt. På vejen kan du finde alle de smukke kirsebærtræer som er rundt om i byen.

Bliv tryg i dine nye omgivelser

Det er ikke kun den nye by, som du skal vænne dig til. Det er ligeledes væggene i din nye lejlighed eller i dit nye hus. Alt afhængig af, hvor du kommer fra i landet, så er der meget støj fra gade og de mange mennesker. Dette skal du vænne dig til, grundet de mange nye lyde. Gør derfor din bolig hyggelig og find derfor nogle ting du kan give dig til, som får dig til at slappe af og finde ro. Oplev helt nye spændende online kasinospil og få følelsen af at svinde ind i en ny verden. På den måde kan du både tjene penge, men også fokuserer på en ting, i stedet for utrygheden ved det nye sted.

Skab et socialt fællesskab

Det, som gør en by til noget særligt, er sjældent alene byen, livet og naturen. Det er typisk også hele dit sociale liv, som gør stedet til et sted, for netop dig. Kom derfor ud og mød nogle mennesker. For tiden er byen lukket, men der findes et hav af apps og facebooksider, hvor det gøres nemt for dig at finde andre nytilkomne, som du kan gå ture med og lære at kende. Ellers kan det komme gennem arbejde eller nyt studie. Er du studerende, skal du være opmærksom på, at når du starter på en ny uddannelse, da er det vigtigt at få søgt din SU inden fristen, så du har dit nødvendige rådighedsbeløb i den første del af din uddannelse. Sig ja til alt hvad der byder sig her i starten, så du kan få venner, der skaber det sidste af gnisten i den ellers så smukke, fantastiske by.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover2
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides