Tid til forandring – Flyt til København

Annonce:

Med den stilstand, som der har været for de fleste i denne Corona-ramte hverdag – ja, så indser mange, hvad reelt set har at gøre med, hvor de er og, hvad der så end måtte laves om på. Flere unge vælger også at ty mod storbyen og opbygge en hel ny tilværelse, som skal skabe rammen om deres nye liv. Ligegyldigt, hvilken af de to ovenstående situationer, du befinder dig i, så kan du med god grund læse med herunder, og se, hvordan du nemmest falder til i dit nye hood – København.

Bliv kendt i området

Det første du skal gøre, det er at kortlægge hvad der lægger rundt om din nye bolig. Inden du købte eller lejede dig ind, har du nok fornemt området du er flyttet til. Dette handler dog om, at du skal kunne finde vej. Gå derfor gode, lange ture i dit nærområde og find indkøbsmuligheder, veje/stier til skole og arbejde eller vejen til nærmeste metro. Samtidigt kan du gå på jagt og gå på opdagelse videre udenfor dit nærområde, så du rigtig kan blive stedkendt. På vejen kan du finde alle de smukke kirsebærtræer som er rundt om i byen.

Bliv tryg i dine nye omgivelser

Det er ikke kun den nye by, som du skal vænne dig til. Det er ligeledes væggene i din nye lejlighed eller i dit nye hus. Alt afhængig af, hvor du kommer fra i landet, så er der meget støj fra gade og de mange mennesker. Dette skal du vænne dig til, grundet de mange nye lyde. Gør derfor din bolig hyggelig og find derfor nogle ting du kan give dig til, som får dig til at slappe af og finde ro. Oplev helt nye spændende online kasinospil og få følelsen af at svinde ind i en ny verden. På den måde kan du både tjene penge, men også fokuserer på en ting, i stedet for utrygheden ved det nye sted.

Skab et socialt fællesskab

Det, som gør en by til noget særligt, er sjældent alene byen, livet og naturen. Det er typisk også hele dit sociale liv, som gør stedet til et sted, for netop dig. Kom derfor ud og mød nogle mennesker. For tiden er byen lukket, men der findes et hav af apps og facebooksider, hvor det gøres nemt for dig at finde andre nytilkomne, som du kan gå ture med og lære at kende. Ellers kan det komme gennem arbejde eller nyt studie. Er du studerende, skal du være opmærksom på, at når du starter på en ny uddannelse, da er det vigtigt at få søgt din SU inden fristen, så du har dit nødvendige rådighedsbeløb i den første del af din uddannelse. Sig ja til alt hvad der byder sig her i starten, så du kan få venner, der skaber det sidste af gnisten i den ellers så smukke, fantastiske by.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides