Ting du glemmer at rengøre i hjemmet

Annonce:

Brusehovedet. Det er noget de fleste af os benytter hver dag. Alligevel glemmer mange at rense og rengøre det. Da der løber vand igennem hver dag, skulle man næsten også tro, at det ikke har brug for rengøring. Men uheldigvis følger kalk som regel med vand. Er man ikke opmærksom, ender man med en bruser, der er fuldstændig kalket til. Og dette er ikke nogen rar oplevelse på en kold morgen i januar. Der findes heldigvis en simpel løsning på dette.

Trænger brusehovedet til en gang rengøring, kan det lægges i en skål med eddike. Her skal den ligge i en halv til en hel dag. Når det har ligget længe nok, afvaskes det bare med vand og sæbe og tørres af igen. Så er bruseren klar til brug igen. Alternativt kan man også tørre bruseren af med et håndklæde hver gang man har været i bad. Har man aldrig fået gjort dette, er det måske på tide med et nyt brusesæt. Her kan du finde et nyt brusesæt.

Husk at rengøre din elektronik

Med al den elektronik folk har nu til dags, er det vigtigt at holde det rent. Tastatur og mus bliver især udsat for bakterier ved brug. Der er flere forskellige måder at rense disse to på. Nogle tager  alle tasterne af tastaturet for at rense dem individuelt. Andre bruger trykluft og rengøringsmiddeler. Disse er som regel alkoholbaseret. Det gode ved at fjerne alle tasterne, er at man kan få fjernet alt det skidt, der ligger i tastaturet. Og der er ofte en hel del. Samtidig kan man ligeledes rense selve tasterne for skidt.

En klud opvredet i vand, er som regel nok til at musen ikke føles så fedtet. En tandstik kan også bruges, vil man fjerne alt det skidt, som sidder i revner og sprækker. Det er også en god ide at huske selve computeren samt skærmen. Hvis man altså har en stationær computer. Denne samler nemlig ret meget støv. På ydersiden er det ganske fint med en støvklud. Vil man rense den inden, skal man helst vide, hvad man laver. Det nytter ikke noget at tage en våd klud og så ellers bare gå i gang. Undersøg derfor hvad du præcist skal gøre, vil du rengøre dit hardware. Det samme gælder skærmen. Pas på med at forværre dens tilstand under rengøringen.

Oversete steder i huset ved rengøring

Når der en gang imellem gøres rent i huset, er der næsten altid nogle punkter man glemmer. For eksempel under sofaen. Eller måske glemmer man at rengøre panelerne. Dette er ikke så slemt, husker man det sommetider. Gør man ikke dette, kan det godt udvikle sig til nogle lidt uhygiejniske punkter i huset. Det samme gælder oven på skabene, køleskabet, skufferne osv. Typisk bliver det bare støvet, hvilket i sig selv ikke er til meget skade. Men husker man at få det hele ordnet bare en gang imellem, får man et mere hygiejnisk hjem. Og det er altså ret lækkert når man bruger så meget tid der.

I samme kategori

soccer-488700_1280 (1)
tipkbh.dk - fdm
Dansk fodbold[74]
tipkbh.dk - wemarket

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
Det sker i september - golden days
Wallmans
BLACK-FRIDAY--1-

Forsiden netop nu

Wallmans
Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.

Mest læste

Det sker i København

Wallmans
Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides

221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
Det sker i september - golden days
Wallmans
BLACK-FRIDAY--1-