Ting du glemmer at rengøre i hjemmet

Annonce:

Brusehovedet. Det er noget de fleste af os benytter hver dag. Alligevel glemmer mange at rense og rengøre det. Da der løber vand igennem hver dag, skulle man næsten også tro, at det ikke har brug for rengøring. Men uheldigvis følger kalk som regel med vand. Er man ikke opmærksom, ender man med en bruser, der er fuldstændig kalket til. Og dette er ikke nogen rar oplevelse på en kold morgen i januar. Der findes heldigvis en simpel løsning på dette.

Trænger brusehovedet til en gang rengøring, kan det lægges i en skål med eddike. Her skal den ligge i en halv til en hel dag. Når det har ligget længe nok, afvaskes det bare med vand og sæbe og tørres af igen. Så er bruseren klar til brug igen. Alternativt kan man også tørre bruseren af med et håndklæde hver gang man har været i bad. Har man aldrig fået gjort dette, er det måske på tide med et nyt brusesæt. Her kan du finde et nyt brusesæt.

Husk at rengøre din elektronik

Med al den elektronik folk har nu til dags, er det vigtigt at holde det rent. Tastatur og mus bliver især udsat for bakterier ved brug. Der er flere forskellige måder at rense disse to på. Nogle tager  alle tasterne af tastaturet for at rense dem individuelt. Andre bruger trykluft og rengøringsmiddeler. Disse er som regel alkoholbaseret. Det gode ved at fjerne alle tasterne, er at man kan få fjernet alt det skidt, der ligger i tastaturet. Og der er ofte en hel del. Samtidig kan man ligeledes rense selve tasterne for skidt.

En klud opvredet i vand, er som regel nok til at musen ikke føles så fedtet. En tandstik kan også bruges, vil man fjerne alt det skidt, som sidder i revner og sprækker. Det er også en god ide at huske selve computeren samt skærmen. Hvis man altså har en stationær computer. Denne samler nemlig ret meget støv. På ydersiden er det ganske fint med en støvklud. Vil man rense den inden, skal man helst vide, hvad man laver. Det nytter ikke noget at tage en våd klud og så ellers bare gå i gang. Undersøg derfor hvad du præcist skal gøre, vil du rengøre dit hardware. Det samme gælder skærmen. Pas på med at forværre dens tilstand under rengøringen.

Oversete steder i huset ved rengøring

Når der en gang imellem gøres rent i huset, er der næsten altid nogle punkter man glemmer. For eksempel under sofaen. Eller måske glemmer man at rengøre panelerne. Dette er ikke så slemt, husker man det sommetider. Gør man ikke dette, kan det godt udvikle sig til nogle lidt uhygiejniske punkter i huset. Det samme gælder oven på skabene, køleskabet, skufferne osv. Typisk bliver det bare støvet, hvilket i sig selv ikke er til meget skade. Men husker man at få det hele ordnet bare en gang imellem, får man et mere hygiejnisk hjem. Og det er altså ret lækkert når man bruger så meget tid der.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Broens-gadek%C3%B8kken-sk%C3%B8jtebane

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides