Tre tips: Giv medarbejderne den bedste oplevelse med teambuilding

Annonce

Skal I som virksomhed snart en dag ud af huset for at prøve kræfter med teambuilding? Og er det blevet tid til, at I skal rystes sammen som professionel gruppe? Så kan det være, at du bør læse med videre her. Det kan godt være et stort arbejde at planlægge en teambuilding-dag, som alle kan være med til, hvor alt spiller hele dagen igennem, og som giver værdi både i de personlige relationer mellem medarbejderne og måden at arbejde sammen på og kommunikere på arbejdspladsen.

Uanset hvordan I forestiller jer, at jeres dag skal tage sig ud, er der nogle helt generelle råd, som er gode at have in mente, når planlægningen påbegyndes. Vi giver tre tips til at skabe den bedste oplevelse med teambuilding – fra hjælp til planlægning, det tidsmæssige aspekt og en vurdering af, hvad medarbejderne har lyst til.

Få hjælp til planlægningen

Når I begynder at planlægge dagen med teambuilding, kan det godt være, at I har masser af ideer til aktiviteter til dagen. Det er rigtig godt! Online kan I finde frem til mange udbydere der er eksperter i at planlægge oplevelser med teambuilding og måske kunne teambuilding hos woa.dk for eksempel være det oplagte valg for jer.

Mange virksomheder vælger nemlig at få hjælp udefra til at planlægge teambuilding. Uanset hvad I drømmer om, er der helt sikkert nogle eksperter, der kan hjælpe jer godt på vej. Det gælder også, hvis I er helt på bar bund med, hvad der skal foregå i løbet af dagen – med lidt hjælp og gode råd til aktiviteter, er der garanti for en god dag for alle medarbejdere.

Planlæg dagen i god tid

Som altid er det vigtigt, at dagens program er blevet planlagt i god tid af de personer, der står i spidsen for dagens aktiviteter. Planlægning i god tid sikrer, at der er helt styr på transport, booking af aktiviteter, bordreservering til mad eller bestilling af catering osv. Det giver mere ro på selve dagen, så også dem, der planlægger teambuilding-dagen, kan nyde den og slappe af.

Får I hjælp udefra, er tiden også en vigtig faktor – hastigt planlagt aktiviteter er ikke altid en mulighed, og det er ærgerligt at skulle stå med det hele selv pga. tidspres, hvis planen ellers var at uddelegere til teambuilding-eksperter.

Tænk over, hvad medarbejderne har lyst til

Uanset størrelsen på både jeres virksomhed og antallet af medarbejdere, der skal med på oplevelsesturen, har virksomheden sikkert en meget blandet sammensætning af medarbejdere, som I tage højde for i valget af aktiviteter – for eksempel om det skal være aktive konkurrencer, afslappende madlavningsaktiviteter, vinsmagning eller tænksomme mysterier.

Det er muligt både at vælge noget, der er helt i tråd med virksomhedens ånd eller medarbejdernes generelle interesser og fritidsaktiviteter, men det kan også være sjovt at udfordre medarbejderne med noget helt nyt og spændende. Det giver også anledning til mere grin og spænding forud for aktiviteterne, fordi alle kommer lidt ud af deres komfortzone.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides