Vær godt forberedt til vandreferien med det rette fodtøj

Annonce:

Vandreferie har i mange år været en populær ferieform, som stadig dyrkes af både unge og ældre. Herhjemme kan det typisk dyrkes i lidt mindre skala, men skal du have en længere eller mere omfattende vandreferie, så kræver det lidt at du har større naturområder at bevæge dig ud i, områder du dog allerede kan finde i vores nabolande, samt flere steder ude i Europa og i verdenen. Man kan typisk rejse fint på egen hånd, men flere rejsebureauer herhjemme organiserer også rejser, eventuelt med mulighed for at rejse med en gruppe.

Om du rejser alene, eller det måske er en familieferie, så kræver vandreferier også lidt planlægning. Det er ikke blot planlægningen af selve rejsen, eventuel indkvartering og forplejning, men også noget som CAMPZ kan hjælpe med, nemlig alt den praktiske udrustning og påklædning til turen, til både store og små. Udrustningen er selvfølgelig vidt forskellig, afhængigt af hvor du skal vandre, samt hvad tid på året du tager afsted på. Men et godt sted at starte, er ved fodtøjet.

Fodtøjet er virkelig det vigtigste grundlag

En vandreferie går hurtigt helt galt, hvis man er startet med det forkerte fodtøj. Tænk på hvor der skal vandres, undersøg forhold og klima og se så på udvalget ved CAMPZ.dk og læs om skoens konstruktion og sammensætning og vælg noget, der passer det tiltænkte vandringsområde. Husk også at tænke på lidt ekstra plads omkring fødderne, da de vil hæve op efter en dags vandring. Sørg endelig også for at få gået skoene til, inden den store vandreferie.

CAMPZ har naturligvis også masser af anden udrustning du vil kunne have brug for. Faktisk vil du typisk kunne finde alt tøj, samt alt udrustning her, og på den måde spare tid, energi og fragt, samt kun skulle have med én leverandør at gøre, hvis der skulle være spørgsmål eller problemer. Start med vandresko, og så kan du fortsætte derfra med undertøj, overtøj og til sidst kan du udforske og finde specialudrustning til vandring og trekking fra flere af verdens førende producenter, store som små.

Når fødderne er på plads, er det tid til at komme afsted

Det kan være meget at have styr på, når der planlægges en vandreferie, så det kan anbefales at lave en liste eller regneark, som du kan bruge til at sikre at alt kommer på plads. Ud over skoene, kan det være ting som lygter, kort, kompas og navigationsudrustning, rygsække, soveposer, køkkenudrustning, skiftetøj og andet. CAMPZ har heldigvis dette udstyr, så du kan undersøge, sammenligne og købe det hele samlet her.

Der er naturligvis tænkt på bærbarheden, så man har produkter som både fylder mindst muligt, samtidigt som de er fremstillet med så let en vægt som muligt. Det er naturligvis også været vigtigt at produkterne er ekstremt holdbare og kan klare de ekstra bump og belastninger, de hurtigt kan blive udsat for på en god vandring eller trek. Produkterne hos CAMPZ.dk er selv udviklet og testet af vandrere og trekkere, så du får produkter der virkelig er gennemtænkt og afprøvet, inden du får dem i hænderne.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides