Vild med bøger? Her finder du dem i København

Indlæg

Du kan bruge flere timer på at fordybe dig i en bog. Måske er du til skønlitteratur, faglitteratur eller noget helt tredje, men interesseret i bøger er du i hvert fald. Så meget at du faktisk kan gå helt i ekstase, hvis der er tilbud på bøger hos din lokale boghandler.

Men hvis du har brug for nye steder at finde de helt rigtige bøger, kommer her tre forskellige steder, som du skal lægge vejen forbi i København, hvis du er helt vild med bøger.

Academic Books

Det er ikke sikkert, at du indtil nu har læst ret mange akademiske bøger, men skulle du bare have en lille snært af interesse for akademiske bøger, er der ingen tvivl om, at du skal besøge Academic Books i København. Her finder du et stort udvalg af bøger, der helt sikkert vil fange din opmærksomhed, hvis du er til den mere akademiske genre.

Thimers Magsin

Hos Thimers Magasin møder du en såkaldt delikatesseboghandel. Her kan du fordybe dig i et utal af forskellige genrer. Derudover kan du hver søndag deltage i forretningens søndagsevents, som byder på spændende oplæg fra kendte forfattere og debattører.

Er du blevet så vild med at læse bøger, at du selv overvejer, om du skal kaste dig over forfattergenren, er der mulighed for at komme på et skrivekursus hos Thimers Magasin, hvor du for alvor kan få lov til at slippe fantasien løs. Om det så er til en roman, digte eller bare for at skrive, er der plads til alle på kurset.

Tranquebar

Er du den mere rejselystne type, skal du helt sikkert et smut forbi boghandleren Tranquebar. Her kan du finde alverdens bøger inden for rejser. Men hvis du skulle være mere til skønlitteratur, kogebøger eller noget helt tredje kan du også finde det ved Tranquebar.

Derudover bliver der afholdt forskellige arrangementer i boghandlen. Mindst en gang om måneden kan man nyde en koncert med alt fra verdensmusik til jazz. Og hvis man ikke skulle være til musik, er der også mulighed for at kigge forbi boghandlen, når der hver uge afholdes arrangementer, hvor forfattere, poeter eller rejsebureauer fortæller spændende historier.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Broens-gadek%C3%B8kken-sk%C3%B8jtebane

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides