Farmænd i København: Hvor går man hen?

Komiker Martin Høgsted og tv-vært Jasper Ritz har lavet podcasten ’Farmænd’, hvor de taler om livet som fædre. De to entertainere bor begge i København, og vi har talt med dem om, hvor de tager børnene hen, når der skal hygge med far.

Komiker og familiefar

Martin Høgsted er en meget sjov mand og nok mest kendt fra Danish Dynamite. Martin bor på Østerbro med sin gravide kæreste og deres søn på 2,5 år. Vi har spurgt ind til, hvad der hitter, når han tager sønnen ud i byen:

  • “Hvilken som helst sø eller havnekant. Bare der er sten i nærheden. Min søn er lige den alder, hvor at kaste sten i vandet er sjovere end Tivoli. Jeg bruger selv det nye Nordhavn. Så skal jeg ikke gå så langt”.
  • “Hvilken som helst vandpyt. Dette kræver dog gummistøvler. Min søn er i den alder, hvor der kun er én ting, der er sjovere end at kaste sten i vandet, og det er at hoppe i vandpytter”.
  • “Valby Vandkulturhus. Ja, min søn er ret nede med vand. Sidst jeg blev interviewet til AOK, sagde jeg, at København manglede et stort badeland, og lige efter kom det ud, at der kommer et i Taastrup! Det er ret så skønt. Men Valby Vandkulturhus er rigtigt godt så længe”.

Nordhavnen udvikler sig hver dag. En af de mest nævneværdige initiativer er helt sikkert Konditaget Lüders. På taget af et nyt parkeringshus på første parket fra havnefronten er der urbane træningsfaciliteter, trampoliner, gynger, klatrestativer og meget mere. Fantastisk udsigt og underholdning for både fædre og børn. Læs mere om Konditaget Lüders her.

Valby Vandkulturhus ligger lige ved Valby Hallen. Her er blandt andet varmtvandsbassin, legeområder med grotter, en lille ruchebane, en tunnel med modstrøm og vandfald – farmand bliver populær, hvis han tager børnene med her. Læs mere om Kulturvandhuset på Facebook her.

Tv-vært og far på deltid

Jasper Ritz er en af Danmarks sjoveste tv-værter og nok mest kendt fra serien FunnyHaHa. Jasper bor i København K, hvor han har sin 4-årige datter hver anden uge. Han fortæller her om sit absolutte favoritsted at tage datteren med ud:

  • “Den Røde Plads på Nørrebro har alt, hvad en far har brug for. Shawarma, kiosker, is og folk, der falder – på skateboards. Favoritsted!”

Jasper har næsten sagt det hele. Den Røde Plads rummer forskellige legefaciliteter til børn (og legesyge fædre), mangfoldighed, god stemning og pladsen er samtidigt omringet af både kiosker, madsteder og caféer. Udover nogle af byens bedste shawarmaer lige om hjørnet ligger Café Castro en spytklat fra pladsen, hvor de blandt andet serverer en ganske stor og børnevenlig brunchbuffet.

Vi har overset fædre lidt hos tipKBH. Tak til Martin og Jasper for de gode råd, der kan hjælpe fædrene ind i børnenes kridthuse.

Læs mere om Farmænd Podcast her.

I samme kategori

photo-1602080926844-153f7ff5ce66
cover2
ice
LEGO-World_1-41-

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Padel-tennis-bat-test-54-

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides