Guide: 6 Børnevenlige restauranter i København

Kvalitetstid med familien er noget de fleste sætter pris på. Her er det oplagt at tage ud og spise hele familien sammen, hvor der er mulighed for at hygge sig og have en god aften. Selvom København har et stort udvalg af restauranter, kan det være en udfordring at finde en børnevenlig restaurant.

Derfor giver TipKBH dig her en guide til 6 børnevenlige restauranter i København, hvor der er plads til børn, og som samtidig tilbyder god mad til både børn og voksne.

Food Club – Madklubben

Food Club elsker børnefamilier. Her er der fokus på at skabe et helle, hvor hele familien kan slappe af og samles om et lækkert måltid. Med et tag-selv bord af frisk, grøn og velsmagende mad behøver I ikke bekymre jer om, hvorvidt maden falder i børnenes smag. Så uanset om man er vegetar, veganer, kødelsker, pescetar eller lign., har Food Club noget for enhver smag. Udover det lækre tag-selv bord, er Food Club også et besøg værd, hvis I er glade for dessert. Her kan man bl.a. få ad libitum økologisk softice fra Hansens is.

Læse mere på hjemmesiden

Hvor? Sortedam Dossering 7C, 2200 København N

Wokshop

Hvis I er vilde med thaimad er Wokshop helt bestemt et besøg værd. Her er I garanteret et autentisk thailandsk måltid, lavet på råvarer fra Thailand og Danmark. Wokshop stræber efter at skabe restauranter, hvor god stemning, smil og det hyggelige samvær er i højsædet. Wokshop henvender sig bestemt også til børnefamilier, hvor de bl.a. har en helt speciel børnemenu, som er udviklet på baggrund af deres erfaringer med børnefavoritter.

Læs mere på hjemmesiden

Hvor? Gammel Kongevej 122, 1850 Frederiksberg C eller Ny Adelgade 6, 1104 København K.

Boulebar

Boulebar er et oplagt sted at besøge, hvis I skal have kvalitetstid med familien. Udover lækker mad fra det franske køkken, kan I også snuppe et sjovt spil petanque og afgøre, hvem der skal have håneretten i familien. Hos Boulebar ser man stort på konventionerne, så længe I er glade og tilfredse. Dog skal I være opmærksomme på, at det er en god ide at bestille tid til en bane i forvejen, hvis I gerne vil spille petanque. Derudover er det også værd at bemærke, at det er mest oplagt at besøge Boulebar til brunch eller frokost, da det om aftenen kommer til at minde om en bar med høj musik og drinks.

Læs mere på hjemmesiden

Hvor? Nørregade 18, 1165 København K

Stefanos Pizzabar

Er I glade for pizza, men er trætte er den sædvanlige nede på hjørnet? Så besøg Stefanos Pizzabar, hvor kvaliteten altid er i højsædet. Her finder I et stort udvalg af sprøde og velsmagende pizzaer, som altid er lavet af gode ingredienser og friske råvarer. Derudover serverer Stefanos Pizzabar også lækre burgere, sandwiches og pastaretter, hvis humøret er til det.

Læs mere på hjemmesiden

Hvor? Stefansgade 33, 2200 København N

Norrebro's Stefanos Pizzabar
Photo by Febiyan / Unsplash

Folk

I Zoologisk have finder man Restaurant Folk, hvor der virkelig er fokus på at børn skal føle sig velkomne. Menuen byder på deres egne fortolkninger af klassiske danske retter. Derudover har Folk udviklet “Dyrenes madpakke” som er et koncept til børn, hvor man får 4 små retter baseret på 4 kendte dyrs livretter. Ydermere, er der også indrettet legeområde midt i restauranten, så I som forældre kan holde øje med jeres børn, mens I spiser.

Læs mere på hjemmesiden

Hvor? Roskildevej 34, 2000 Frederiksberg.

SPISE.STUEN

KU.BEs aftenkoncept, SPISE.STUEN er et sharing-koncept, hvor I deler maden med det selskab I er på aftenen. KU.BE giver jer altså virkelig en mulighed for at dele madoplevelsen. SPISE.STUEN drives af Glad Mad, som fokuserer på at levere sund, lækker og hjemmelavet mad, som også er børnevenlig. Udover maden, har KU.BE også forskellige legestationer, hvor børnene kan lege før eller efter de har spist.

Læs mere på hjemmesiden

Hvor? Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

I samme kategori

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

lagkagehuset-1
IMG_9581
144A1538-1400x840-2
blev-aldrig-brugt

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides