Click and collect favoritter på Amager

Click and collect er blevet et af de tiltag vi alle efterhånden kender til og måske også har benyttet os af op til flere gange i løbet af det sidste års tid. Det er et fæomen, som giver os mulighed for at støtte vores elskede, lokale forretninger, der må holde lukket, indtil videre til d. 7. februar. Og så giver det endda også mulighed for at stille shoppelysten og få os uden for døren på en lille gåtur. Der er faktisk ingen dårlige undskyldninger for ikke at støtte lokalt og hjælpe de butikker, vi gerne vil have eksistererer på den anden side af Corona.
Her er et par af mine Click and collect favoritter på Amager, som du måske allerede kender eller får lyst til at tjekke ud og støtte.

Maude

I starten af Amagerbrogade ligger Maude, der byder på det fineste udvalg af lækre ting til hjemmet, smukke kimonoer, beauty-produkter til hjemme-spaen, smykker og meget mere. Det hele er sirligt, ordentligt og super feminint – præcis som Maude fra Matador, som jeg jo ikke kunne lade være med at tænke på, da jeg så butikkens navn. Men jeg er ret overbevist om, at man ikke får brug for at gå op og lægge sig efter at have hentet sine køb hos Maude på Amagerbrogade. Alle de fine sager kan bestilles på maude.dk og orderne kan hentes mandag-fredag kl. 14.00-16.00. Bestemt et besøg værd, hvis du lige som jeg har lyst til at pifte hjemmet op.

Maude

Smukt Brugt

Butikken har mange skønne fund – både secondhand og spritnye. Laura, som står bag Smukt Brugt og søsterbutikken, Butik Centrum, lidt længere oppe af Amagerbrogade, har et virkelig godt øje for at finde glemt guld, der kan gøre nye ejere lykkelige. Butikkens Instagram bugner af lækre og inspirerende billeder, som gør hjemmeshoppingen lidt for let og dyr, men i denne tid er det vel okay med lidt selvforkælelse, ikke?
Laura er god til at skrive, hvornår der er åbent for pick-up, hvilket der er ofte, så du nemt kan få fat i dine seneste køb, så hold øje på Instagram.

Smukt Brugt

Strikkesalonen

Hvis du lige som jeg er blevet bidt af at strikke i 2020 og vil fortsætte den hyggelige hobby ind i 2021, kan du få dine garnbehov stillet hos Strikkesalonen. Her findes der alverdens lækkert garn og indehaveren, Dorte, inspirerer også til smukke strikkeprojekter på hendes Instagram-profil. Bestilling af garn foregår nemt over sms og MobilePay hvorefter garnet kan hentes i butikken. God strikkelyst!

Strikkesalonen

Røverkøb

Med alt den ekstra tid hjemme, kan der opstå et behov for at forbedre og lave om. Jeg kan i hvert fald ikke sige mig fri for at have svunget malerpenslen i løbet af det seneste års tid, og det kribler allerede i DIY-fingrene for at komme i gang med næste projekt. Det er der heldigvis råd for. Røverkøb på Amagerbrogade 66 tilbyder nemlig click and collect så indendørsunderholdningen de næste mange uger er sikret, hvis du har en lille handyman eller maler gemt indeni.

Røverkøb

I samme kategori

dali-1272141_640
ice
fars-1
gaza

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

sharefood-930x620
hellovintage
teatermuseet-2

Forsiden netop nu

jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash
093ec459-4ee5-4b24-8d9e-7057eb1b60d0
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides