Fastfood favoritter i nyåbnet madmekka

Byens nyåbnede 3-etagers streetfood madmekka i Boltens Gård ved Kongens Nytorv – Boltens Food Court –  byder på alt fra spicy indisk til højtbelagt smørrebrød. Her får du tipKBH redaktionens bud på tre Fastfood Favoritter, der med garanti vil kunne lindre selv dine værste tømmermænds-cravings. Velbekomme!

Duck It

Fastfood
Duck’ N’ Chips

Duck It har med deres populære Pulled Duck Burger skabt et alternativt hit på den københavnske burger-himmel. Nu er tiden kommet til at slå et slag for deres lækre “Duck’ N’ Chips”, der byder på en and-erledes version af den klassiske fisk-og-fritter kombo.

Du får serveret et solidt kræmmerhus fyldt til randen med veltilberedte grove pomfritter, der toppes med saftigt langtidstilberedt kød fra fritgående ænder. Til at afbalancere fedmen toppes hele molovitten af med en håndfuld sprøde, syrlige rødløg.

Pris for Duck’ N’ Chips: 85 kr.

The Fish Project

Fasrtfood
Lobster Roll

Når vi nu nævner Fish’ N’ Chips, er det umuligt at komme udenom det ambitiøse team bag The Fish Project. De byder på en klassisk indbagt torsk med fritter og en skøn tatar-sauce. Men deres signaturret er noget så ekstravagant som en Lobster Roll – også kendt som en Hummer Hotdog.

The Fish Project har fat i den lange ende med en skøn blanding af knasende rodfrugtchips, pakket ind i en blød brioche og toppet med saftig hummer. Få den serveret med et glas iskold hvidvin – så glemmer du med garanti, at du sidder i en baggård ved Gothersgade.

Pris for Lobster Roll: 119 kr.

Two Monkeys

The Beyond Burger
The Beyond Burger

Hvis du har lyst til noget andet end kød, brillerer den veganske madbod Two Monkeys med deres lækre kødfri burgere. “Bøffen” er produceret af Beyond Meat og adskiller sig fra andre plantebøffer både i smag og konsistens. Den føles som the real deal – og i selskab med cremet chili-mayo, sprød salat og vegansk ost, får du en autentisk og ekstremt lækker muh-fri spiseoplevelse.

Hvis du ikke er i burger-humør, byder Two Monkeys på en række andre veganske specialiteter. Heriblandt en vegansk ostetallerken med “kaviar” og ananaskirsebær. Så er der lagt i ovnen til en dyrevenlig tapasaften.

Pris for The Beyond Burger: 110 kr.

I samme kategori

manon-1
dali-1272141_640
ice
fars-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides