Guide: 5 hundevenlige steder i København

Sommeren er højsæson for at anskaffe sig en lille hundehvalp, så måske du nu mangler gode tips til steder, du må have din hund med dig indendørs. Det er næsten blevet for koldt til at sidde udendørs med hvalpen, så vi har samlet de gode, indendørs tips til dig med hund lige her.

Hundetræning, socialisering og genbrugsbutik i én

KøbenhavnerSnuden på Sankt Hans Gade på Nørrebro tilbyder både træning af din hvalp, men har også socialiseringshold, hvor hvalpene kan løbe og lege med hinanden indendørs og under supervision af en træner. Du kan være helt tryg og spørge om alle de spørgsmål, der dukker op, når man har anskaffet sig et nyt familiemedlem. Derudover ligger 2ndPaw, som er en genbrugsbutik til hunde, på samme adresse. Du kan finde mange billige ting til din hvalp, og aflevere dem igen, når din hvalp er vokset ud af tingene eller ikke bruger dem mere. Indtjeningen i genbrugsbutikken går til et godt formål!

Københavnercaféen i Indre By

Københavnercaféen serverer ægte, dansk mad. Her har vi snakket med flere gæster på restauranten, der siger at hunden nærmest er vigtigere gæst end mennesket. Du kan altså roligt tale din hund med her, både du og den er helt i trygge hænder.

Brasserie Ewalds på Frederiksberg

På det franske brasserie får du serveret lækker mad i en hyggelig atmosfære. Her er din hund også meget velkommen, og I får typisk et bord i et roligt hjørne, så din hund ikke bliver forstyrret.

Hundegårde i Fælledparken

I Fælledparken findes både en lille og en stor hundegård, som er indhegnet. Her kan din hund frit løbe rundt og lege med kammeraterne. Der er både store og små hunde, men du kan nemt spørge dig frem og finde ud af, hvornår der kommer flest hunde i din hunds størrelse, samt lave legeaftaler med andre hunde.

Hundebjerget i Glostrup

På en lille køretur ud fra København finder du Hundebjerget på Oxbjergvej. Her ligger også en lille ishytte, hvor du kan købe is eller kaffe, og din hund kan løbe rundt og lege med mange hunde. Det er en hundeskov, så hundene går frit, og det tager cirka en halv time at gå turen rundt. Din hund vil elske det!

Husk at ring i forvejen til restauranterne for at sikre dig, at de har et hundevenligt ledigt bord. Kom også gerne med andre tips, hvis du har nogle gode!

I samme kategori

Poolen i Spectrum Wellness i København
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

lagkagehuset-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
photo-1544213456-bc37cb97df74
Padel-tennis-bat-test-54-

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides