5 gode brunchsteder i København

I København vrimler det med alt fra cafeer til restauranter og små kaffebarer, der alle hævder at servere det bedste brunch akkompagneret af den fineste kop kaffe.

Vi elsker brunch

Overblikket kan være svært, og derfor har vi gjort det nemmere ved at liste 5, omend meget forskellige, steder at nyde dagens vigtigste måltid – så kan du jo selv vurdere, om du er til græsk yoghurt med granola eller en ’’dirty’’ morgenmadstallerken, hvortil alt det snaskede hører hjemme.

The Union Kitchen

I den hyggelige cafe ikke langt fra Nyhavn finder man et lækkert og velsmagende morgenmadssortiment. Her byder The Union Kitchen nemlig på retter bestående af Eggs Benedict, toast med avokado og en burger ved navn ’’Bartenderens hangover burger’’, hvilket lyder til at være en bestilling værd, hvis man har lidt ondt i hovedet dagen derpå. Ud over morgenmad gør de sig i både frokost og aftensmad specificeret omkring kødboller, hvortil der også er mulighed for at bestille en cocktail eller to.

Hvor:
Store Strandstræde 21, 1255 København K

Hjemmeside: http://www.theunionkitchen.dk/

Brunch København

Foto: Brødflov

Granola

Dette er stedet for de morgenfriske, og dem der gerne vil nyde en rolig start på dagen. Granola åbner nemlig allerede kl.07.00 mandag til fredag, og er derfor et ideelt sted at afholde sit morgenmøde. Med et retro præget design og inspiration hentet fra 1930’erne serveres der forskellige morgenmadstallerkener, Croque Madame med skinke og ost og lækre brioche-boller med blandt andet bacon og spejlæg.

Hvor:
Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

Hjemmeside: http://www.granola.dk/

The Laundromat Café

Hos The Laundromat Café kan man både få græsk yoghurt og en brunch specielt til børnene. Derudover er der mulighed for at vælge mellem en basic morgenmad, en vegetar tallerken og sidst men ikke mindst deres ’’Dirty morgenmad’’ bestående af alt det fedtede, der hører sig til. Det specielle ved The Laundromat er, at man også kan få vasket sit tøj i deres automater, mens man nyder sin morgenmad – se det kan man da kalde at slå to fluer med et smæk!

Hvor:
Diverse steder i byen – se alle adresser på deres hjemmeside

Hjemmeside: http://www.thelaundromatcafe.com

Brunch i København

Foto: Brødflov

Wulff og Konstali

Her skal du være hurtig, hvis du vil have et bord, eller også skal du simpelthen komme i yderperioderne, hvilket vil sige før kl.10.00 og efter kl.14.00, for der er fart på hos Wulff og Konstali og ikke mulighed for bordbestilling. De er da også nomineret til ’’Byens bedste 2015’’ og helt klart et besøg værd! Konceptet foregår sådan, at man selv sammensætter sin brunch, ved at vælge 5 eller 7 ud af deres 18 forskellige små retter som blandt andet indebærer chorizo, røget laks, vanilje vafler og deres ’’best nutella ever’’ på ristet brød.

Hvor:
Lergravsvej 57, 2300 København
Waterfront Shopping Philip Heymans Allé 17
Isafjordsgade 10 Islands Brygge

Hjemmeside: http://wogk.dk/

Brødflov

På Falkoner Allé finder man Brødflovs nye café, hvor brunch og et glas økologisk æblemost koster 100 kroner. På tallerkenen kan der blandt andet være en surdejsbolle, tebirkes eller en snegl i selvskab af græsk yoghurt samt brød med ost, marmelade og skinke som tilbehør. Derudover har Brødflov netop åbnet deres helt eget ismejeri, som bestemt også er et besøg værd.

Hvor:
Falkoner Allé 34 + 36, 2000 Frederiksberg

Hjemmeside: https://www.facebook.com/brodflov

I samme kategori

Design uden navn
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

IMG_9581
lagkagehuset-1
blev-aldrig-brugt
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides