Guide: Det sker i juni

Har du også fået nok af at sidde derhjemme i coronatiden, så er der heldigvis masser af muligheder igen i juni for at komme ud og opleve København. Læs med i vores guide til juni måned.

Op og ned ad Amager Bakke

Amager Bakke eller CopenHill, som det også hedder, er Københavns – og måske Danmarks – eneste skibakke. Du kan både leje udstyr og komme på skiskole, hvis du er nybegynder. Hvis du ikke er til at stå på ski eller snowboard, er det gratis at gå op og ned ad bakken i åbningstiderne.
Hvor: Vindmøllevej 6, 2300 København S
Se åbningstider og priser på copenhill.dk

Støt de små barer og caféer

Din yndlingsbar og café er igen åbnet, men kun så længe, du bliver ved med at støtte dem. Tag en ven under armen og drik en god kop kaffe eller øl sammen, for selv de små SU-venlige beløb kan gøre en stor forskel. Et godt tip, hvis man bor i nærheden af Nordvestkvarteret er den lille hyggelige Åbenbar lige ved Lygten. De har både et stort drinkskort og serverer forskellige retter i løbet af dagen. Måske har du selv en yndlingscafé eller bar, du vil støtte, eller måske har du prøvet takeaway fra et nyt sted, som du nu har mulighed for at spise hos på restauranten?
Hvor: For eksempel Åbenbar, Frimestervej 2, 2400 København NV
Se åbningstider på deres hjemmeside her eller besøg din egen lokale bar.

Zoologisk Have

Københavns Zoo har ligesom flere andre zoologiske haver kommet i økonomiske problemer under coronakrisen. Hvis det er mange år siden, du har besøgt Zoologisk Have kunne sommeren være et godt tidspunkt. For nylig har en lille næsehornsunge set dagens lys, som vi også tidligere har skrevet om her – det var dog en anden unge, men mon ikke den lille Moloto er mindst ligeså sød?
Hvor: Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg
Se åbningstider og priser på deres hjemmeside her.

Covidhagen Festival

Er dine festivalplaner aflyst, så kan vi glæde dig med at der den 12. juni er bliv-hjemme festival, som opføres live på taget af Den Kongelige Opera. Følg med på @covidhagen instagramprofil, hvor flere oplysninger vil blive offentliggjort. Covidhagen vil blive livestreamet gratis til alle. Vi synes, at det lyder ret lovende!
Hvor: På taget af Operaen (på livestream hjemme i din stue)
Hvornår: 12. juni i 24 timer.

Spar penge og ryd ud i lagrene

Under coronakrisen har flere virksomheder haft overfyldte lagre, som de skal sælge ud af inden en ny sæson begynder. Dette gælder både tøj, men også chokolade. Den 4. juni klokken 14 til 16 afholder Sv. Michelsen chokoladelagesalg på Stamholmen 91 i Hvidovre. Er du mere til lækkert sommertøj, afholder NN07 lagersalg på Docken fra den 9. juni og resten af ugen. Det kan du læse mere om lige her, hvor du også finder informationer om andre kommende lagersalg.

Husk at brug #tipkbh, hvis du deler billeder på Facebook eller Instagram af dine oplevelser, så vi kan se dem. Måske bliver dit billede kåret til ugens billede på vores Instagramprofil @tipkbh

I samme kategori

Poolen i Spectrum Wellness i København
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

lagkagehuset-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
Padel-tennis-bat-test-54-
photo-1544213456-bc37cb97df74

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides