Guide: Gode kaffebarer at arbejde på

Som studerende, freelancer eller noget helt tredje kan det være tiltrængt indimellem at skifte læsesalen eller hjemmearbejdspladsen ud med hyggeligere og mere livlige omgivelser. København har masser af kaffebarer, hvor du roligt kan slå dig ned og arbejde det meste af dagen væk og nyde duften af kaffebrygning, et behageligt lounget lydtapet og adgangen til al den kaffe, din mave og pengepung kan holde til.

Så grib din laptop og bevæg dig ud på nogle af vores bud på byens gode caféer og kaffebarer at arbejde på.

Nørrebro

Mokkariet, Jagtvej 72, 2200 København N

Hos Mokkariet får du lun og hyggelig stemning og alt, hvad hjertet begærer af brændstof til din arbejdsdag ude. Her har de et fint udvalg af morgenmad, kager og sandwiches, kaffe, smoothie og juice. Snup en vinduesplads og betragt Jagtvejs trafik udspille sig på den anden side af ruden, eller slå dig ned ved et af de mange borde eller i det bløde sofaområde. Du kan også snuppe en plads på den auditorium-lignende bagvæg med stik til din oplader.

Læs mere på facebooksiden

Bevar’s, Ravnsborggade 10B, 2200 København N

På charmerende og pulserende Ravnsborggade finder du den hyggelige og hjemlige Bevar’s. Her er du garanteret dagligstuestemning, yderst rimelige priser og gode arbejdsforhold (godt med stikkontakter, fin netforbindelse og behagelige siddepladser til både grupper og dig, der arbejder i eget selskab). Er du her om formiddagen, så snup fx en hjemmebagt croissant, en morgenmadstallerken med lidt af hvert, chia-grød med peanutcreme eller lidt yoghurt med mysli. Til frokost og aften varierer udvalget af suppe, salat og varme retter fra dag til dag, men uanset hvad du vælger, er kvaliteten og smagen altid i top.

Læs mere på hjemmesiden

Østerbro

Kaffestuen, Østerbrogade 150, 2100 København Ø

Set udefra gør Kaffestuen ikke meget væsen af sig. Det er ingen sag at cykle ad Østerbrogade flere gange ugentligt gennem flere år uden at bemærke Kaffestuen, og her taler jeg af erfaring. For os, der (endelig) har opdaget denne hengemte kaffeperle, er dette egentlig rart nok, for så slipper vi for at dele de sparsomme pladser med alt for mange. Men for dig, der endnu ikke har opdaget Kaffestuen, er det virkelig en skam. Her er der skruet helt op for den slidte charme og hyggelige stemning, som kan nydes med en stor kop kaffe (økologisk, vel at mærke), lidt let morgenmad eller et fristende stykke kage on the side.

Læs mere på facebooksiden

Original Coffee, Nordre Frihavnsgade 2, 2100 København Ø

Lige rundt om hjørnet fra den altid travle Trianglen i hjertet af Østerbro finder du Original Coffee; en meget lille, men super hyggelig kaffebar med kaffe af høj kvalitet. Her er begrænset med plads, hvorfor mange da også vælger at snuppe kaffen to-go, og du skal derfor kunne abstrahere fra den livlige aktivitet ind og ud af caféen, mens du arbejder. Har du brug for en pause fra computerskærmen, er der også masser af blade og aviser, du kan kaste dig over, mens du stiller sulten med lidt økologisk bagværk.

Læs mere på facebooksiden

Vesterbro

Rist, Værnedamsvej 4B, 1619 København V

I grænselandet mellem Frederiksberg og Vesterbro finder du Værnedamsvej, Københavns nok mest pariserchikke gade gjort af specialforretninger, designerbutikker, smarte caféer og hyggelige barer. Her finder du også Rist Kaffebar, som blandt andet byder på virkelig lækker kaffe, morgenmad og smørrebrød. Scor en vinduesplads og kast et blik på verden, der passerer udenfor. Skal der skrappere midler end kaffe til for at nå din deadline, så har Rist også et lille udvalg af vin. Just saying.

Læs mere på hjemmesiden

Navnløs Kaffebar, Enghave Plads 6, 1670 København V

Hos Navnløs på Enghave Plads får du et afslappet work space med en rendyrket lokal stemning. Med sit høje hyggeniveau og sit gode udvalg af kaffe til – for København – yderst rimelige priser indbyder Navnløs til, at du slår dig ned med computeren og en god kop kaffe som brændstof til at få arbejdet igennem i hyggelige omgivelser.

Læs mere på facebooksiden

Indre by

ShaBaz, Store Kongensgade 75, 1264 København K

Hvad ShaBaz på Store Kongensgade ikke har i kvadratmeter, har kaffebaren til gengæld i hygge og udvalg. Her har de – foruden kaffe, selvfølgelig – lækre kager, snacks, morgenbrød, skyr, sandwhiches, salater og smoothies. Alt sammen kan nydes i rare omgivelser, som takket være det begrænsede antal siddepladser altid er rolige og vældig arbejdsvenlige.

Læs mere på facebooksiden

Sonny, Rådhusstræde 5, 1466 København K

Er du ude efter en arbejdsplads, som udover at indbyde til arbejde også er Instagram-venlig, så er Sonny dit go-to place. Her får du de flotteste og farverigeste anretninger, som vil kunne opgradere enhver Instagram-profil. Prøv fx en højtbelagt avocadomad, en smuk salat, en sundhedsosende chiagrød eller en hip matcha latte. Er du mere til de traditionelle kaffebarsdyder, så har Sonny naturligvis også alle de gængse kaffevarianter, ligesom du kan sætte tænderne i den helt traditionelle og altid elskede croissant eller morgenbolle med ost.

Læs mere på hjemmesiden

Frederiksberg

Den Go’e Kaffebar, Frederiksberg Allé 42A, 1820 Frederiksberg C

Fra Den Go’e Kaffebar kan du arbejde med udsigt til smukke Frederiksberg Allé, mens du nyder din kaffe. Kaffebaren byder også på morgenmad og lette frokostanretninger og et lille udvalg af dagens kager. Her hersker en god og hjertevarm stemning, som gør arbejdsdagen en hel del hyggeligere, hvad end du arbejder alene eller i gruppe. Vær opmærksom på, at Den Go’e Kaffebar holder mandagslukket.

Læs mere på hjemmesiden

Amager

Rust & Kaffen, Amagerbrogade 111, 2300 København S

Amager er en bydel, der virkelig har udviklet sig og er blomstret op de senere år. En af øens stjerner, hvad kaffe og hyggestemning angår, er uden tvivl Rust & Kaffen, som med egne ord vil give dig en oplevelse af at ’komme på besøg hos din hyggeligste nabo’. Rust & Kaffen er det perfekte setting, hvis du vil arbejde under afslappede forhold, som næsten får dig til at glemme hverdagens stress og jag og din tikkende deadline. Udover den gode stemning og de rare omgivelser byder Rust & Kaffen på et godt udvalg af kaffe, økologiske boller, sprøde sandwiches, morgenmadstallerken, kage og suppe.

Læs mere på hjemmesiden

Kosta Kaffebar, Amagerbrogade 32, 2300 København S

Hos Kosta Kaffebar på Amagerbrogade oser både indretning og menukort af hjemlig stemning og dagligstuehygge. Nyd din lækre morgenkaffe fra Coffee Collective – en af Københavns nok bedste kaffepushere – sammen med et stykke friskbagt kage, en hjemmelavet bolle eller en lækker brunchtallerken, hvis du gerne vil kombinere arbejde med lidt weekendhygge i lavt gear.

Læs mere på facebooksiden

Læs mere om kaffebarer i København

I samme kategori

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
cover-3
photo-1511795267602-0424436b99c5

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf

Forsiden netop nu

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.
Skærmbillede 2023-08-16 kl. 14.18
studierabat-billede
mad-1
221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
cover-3
photo-1511795267602-0424436b99c5

Mest læste

Det sker i København

mad-1
cover-3
cover-2
cover-1468234847176-28606331216a

Mad og drikke

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5
manon-1
ice

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
kultur

Instagram Feed

Vores bedste guides